Önder Açıkbaş... 'BU KADAR KEDER NİYE?'

Önder Açıkbaş... 'BU KADAR KEDER NİYE?'

YouTube’da yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”ye, başarılı komedyen ve oyuncu Önder Açıkbaş konuk oldu.

Bilinmeyen yönlerini Emre Saygı'ya anlatan Açıkbaş, esprileriyle de izleyenleri güldürdü.

Ağzını burnunu kıracağım bir gün!

Önder Açıkbaş, programın “Doğru-Yanlış” bölümünde Emre Saygı’nın okuduğu “Alışverişte yanıma gelen satış görevlisinden rahatsız olurum” cümlesine “Doğru” kartını göstererek yanıt verdi: “Acayip rahatsız olurum.

Ağzını burnunu kıracağım bir gün birinin! Sanki bir şey çalacağız. Tişört bakıyorum, ensemde nefesi. Perdenin önünde bekleyenler var bir de.

Perde azıcık aralansa korkacağın bir sürü şey göreceksin!”

 Brezilyalı kızlarla sohbet ederken, yan masadan rahatsız ettiler

Açıkbaş, kıskançlık ya da yan bakma nedeniyle hiçbir zaman kavgaya karışmadığını söyledi: “Çok sevdiğim bir arkadaşım var, sanayi işinde güçlü bir çocuk.

Bir gün yanında Brezilyalı iki kızla geldi. Biri onunla arkadaşlık ediyordu, birini de benimle tanıştırdılar. Güzel sohbetler ediyoruz, yan masadan biri kıza yürür gibi oldu.

Baktım bizim oğlan kulağını ısırmaya çalışıyor çocuğun. Zor tuttum, ‘Oğlum dur, sakin ol’ dedim. Hiç kavgaya bulaşmadım.

Sevmem o işleri. ‘Sen benim kıza mı baktın lan!’ filan. Kıza bakarlar yani. Biz de bazen güzel bir kıza aptal aptal bakıveriyoruz.”

Arkadaşım “Evleniyorum” dedi, içim cız etti

Ünlü komedyen, evlilik ve baba olma konusunda üzerinde baskı hissettiğini açıkladı: “Oğuz var, arkadaşım. En son o da ‘Evleniyorum’ dedi, içim cız etti.

Herkes evli artık. Geçen gün bademciklerimde sorun oldu, hastanede yattım. O hanımıyla geliyor, bu hanımıyla geliyor.

Ben böyle garibanım tek başıma. Bir anam duruyor başımda. Benimle görüşmeye çok hevesli olan kızlar da hastanedeyken pek aramadılar. Onlardan da bir şey çıkmadı.”

Döner yemek, ibadeti andıran bir şey

Önder Açıkbaş, yemek konusunda iyi olduğunu söyledi: “Acayip iyiyim, çok iyiyim yemekte. Annemin eline çekmiş elim. Efsaneyim. Pilav yaparım, oturur ağlarsın.

Kuru fasulye, bezelye yaparım, tavuk yemekleri yaparım. Fırında köfte yaparım, patatesini, domatesini, çarliston biberini dizerim, ondan zevk alırım.

Dışarıda yemek yemeyi hiç sevmem. Ama hayatta en sevdiğim şey dönerdir. Döner yemek benim için ibadeti andıran bir şeydir.

Döner önüme konduğu an zaman durur, garsonlar donar, kesen adam donar filan.

O lavaş açılır üstünden, yaprak gibi döner alınır üstüne konulur, patates ve biberler yanına dizilir, sarılır... Kurban olduğum Allah’ım!”

Kıvanç Tatlıtuğ, Anadolu genini dibine kadar taşıyan bir adam

Önder Açıkbaş, Kıvanç Tatlıtuğ’la çekilen, Instagram’da paylaştığı fotoğrafının ekrana getirilmesi üzerine şöyle konuştu:

“Çok gençtik. HeyGirl dergisi; ben, Kıvanç ve Popstar Abidin’le Bağdat Caddesi’ndeki bir kafede röportaj yaptı.

Kıvanç’ı yıllardır görmedim ama kariyerini çok doğru işletti. O zaman tanıdığım ve sohbet ettiğim kadarıyla harika bir karakteri vardı.

Kıvanç’la hayata ve kadın-erkek ilişkilerine bakışımız aynı. Anadolu genini dibine kadar taşıyan bir adam. Ben de öyleyim naçizane. İyi bir adam.

Seviyorum onunla tanışmış olmayı, çünkü gerçekten başarılı ve kaliteli bir oyunculuk performansı var.”

Kıvanç rekabete aykırı, yüzünde deformasyona gidilmeli

Ünlü oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığına 10 üzerinden 10 verdi: “Bir jean markasının yüzü ya Kıvanç, Bağdat Caddesi’nde afişini gördüm.

‘Bu ne abi!’ dedim. Rekabete çok aykırı bence. Yüzünde deformasyona gidilmeli yani. Kanun çıkmalı. Çocuğa mesela ince bıyık, Del Piero sakalı yapılmalı.

Kıvanç’ın yakışıklılığına 10 üzerinden 10 veririm. Ama ben de güzel bir çocuğum Allah’ıma çok şükür. Bir kere ela gözlüyüm, yazın yeşil oluyor falan.

Fena çocuk değilim, yoksa o kadar güzel kızla nasıl arkadaşlık edeceğim?”

Bu kadar keder niye?

Önder Açıkbaş, ekranda komedinin ilgi görmemesinden yakındı: “Seyirci çok talep etmiyor galiba komediyi.

Ulusal kanallarda dönen komedi programlarının, dizilerinin reytinglerine bakıyorum mesela, seyirci ilk iki hafta çok ilgi gösteriyor ama sonra yavaş yavaş yine ‘Cennetin Gözyaşları’ndaki gözyaşlarına dönüyor.

Ben anlamadım bu kadar keder niye? Benim haddim değil tabii saygıdeğer Türk halkına tavsiye vermek. Naçizane görüşüm; gerçekten mutlu olmak istiyorsanız mutluluk içeren programlara da prim verin ki sabaha güzel uyanın.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.