Onur Atilla... 'AĞUSTOS'TA BABA OLUYORUM!'

Onur Atilla... 'AĞUSTOS'TA BABA OLUYORUM!'

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, “Güldür Güldür”ün sevilen oyuncularından Onur Atilla oldu.

Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Onur Atilla, hem yeni filmi “Cici Babam”ı hem de bilinmeyen yönlerini anlattı.

  Hippi cici babaya karşı çete gibi çalışıyoruz

Onur Atilla, seyirciyle buluşan “Cici Babam” filmini şöyle anlattı: “Filmde ben kardeşlerimle çete gibi çalışıyorum, cici babayı annemizden ayırmak için.

Çünkü evimize öyle birinin girmesini istemiyoruz, tasvip etmiyoruz. Cici baba Tanju’yu Mahir İpek oynuyor. Ne düşünüyorsa dilinde olan, patavatsız, her şeye çok açık biri. Hippi bir hali var. Karavanda yaşıyor, dünyayı dolaşıyor.

Maddiyatçı değil. Özünde iyi biri. Annemiz de ona vurulmuş, ikinci baharını yaşıyor. Biz kardeşler olarak şoke oluyoruz.

En çok tepki gösteren, Onur Buldu’nun oynadığı Hacı karakteri oluyor. Çünkü babaya en yakın karakter o. Gerçek babamızı zamanında kaybetmişiz.

Babayla en çok vakit geçiren, onu kendine rol model alan kardeş Hacı.”

Güldür Güldür turneye çıkıyor

“Güldür Güldür”ün mayıs ayında turneye çıkacağını söyleyen Onur Atilla, tarihleri de açıkladı: “18 Mayıs’ta Adana’da, 20 Mayıs’ta Gaziantep’te, 22-23 Mayıs’ta İzmir’de ve 25-26 Mayıs’ta da Ankara’da olacağız.”

Sahneye 7 yaşında adım attım

Onur Atilla, ilk kez 7 yaşındayken sahneye adım attığını söyledi: “İlk sahneye çıkışım dün gibi aklımda. 7 yaşındayken Okuma Bayramı’nda sahneye çıkmıştım.

1993 yılında, Fındıkzade İlköğretim Okulu’nun müsamere salonunda. Annem bana yaramaz bir çocuğun monoloğunu ezberletmişti.

Pasaklı, yaramaz bir çocuğun yaramazlıklarını meddah gibi anlatıyordum. Çok istekli çıkmıştım sahneye. Annem beni temiz, pak giydirmişti.

Arkada kendi sıramı beklerken dedim ki; ‘Bu yaramaz ve afacan bir çocuk. Böyle şıkır şıkır olmaz.’ Saçı başı dağıttım, gömleği açtım, bir paçayı sıyırdım, serseri gibi girdim içeri.

İşte o zaman kendimi izledim ve dedim ki ‘Bu olmuş, tamam’! İlk performansımı beğenmiştim.”

Ağustosta baba oluyorum

2014 yılında evlenen Onur Atilla, baba olmaya hazırlandığını açıkladı: “Evliliğim çok güzel gidiyor. Bir çocuk bekliyoruz.

Şu an 6 aylık, ağustos ayında inşallah sağlıkla dünyaya gelecek. Henüz ismi belli değil, halen daha isim düşünüyoruz. Bir erkek çocuğumuz olacak.”

Ne yakışıklıyım nede çirkin

Genç oyuncu, “Kendini yakışıklı buluyor musun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Yok. Nerem yakışıklı benim ya? Ama çirkin de bulmuyorum.

Burnum murnum güzel, kaşım gözüm düzgün. Evliyim, çocuk bekliyorum. Demek ki giderim var. Kimse çirkin değil zaten. ‘Çirkin’, çirkin bir tabir. İnsan güzel bir yaratık. Çok güzel insanlar var, bir de güzel insanlar var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.