`Operasyon Çanakkale 1915`...ÇANAKKALE GERÇEĞİ !..

`Operasyon Çanakkale 1915`...ÇANAKKALE GERÇEĞİ !..

Genç tarih yazarlarımızdan Ozan Bodur`un `Operasyon Çanakkale 1915` isimli yeni kitabının imza günü, 22 Şubat Pazar günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Zonguldak'lı genç tarih yazarı Ozan Bodur'un 'Operasyon Çanakkale 1915' isimli yeni kitabının 22 Şubat Pazar günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen imza gününe Zonguldak'lı milletvekili adayı Avukat Mehmet Keserci,Zondef Başan yardımcısı Gurbet Altay, Devrek'li işadamı İsmail Armağan, Zondef yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda kitap sever katıldı.

Pupa Yayınları'ndan çıkan kitap Çanakkale Savaşı ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Katıldığı Üsküdar Kitap Fuarı'nda da büyük ilgi gören Zonguldak'lı genç yazar Ozan Bodur 'Operasyon 1915 Çanakkale' kitabı hakkında bakın neler söylüyor...

"Sesler, iniltiler, feryatlar ve uzaktan duyulan patlamalar derken bir postalın karnına doğru bastırdığını fark etti. Son bir gayretle başını kaldırıp baktığında yüzünde gaz maskesi takılı olan bir İngiliz yüzbaşısı görmüştü. Kafasına doğrultulan silahtan çıkan mermi ile şehid olmadan önce işittiği son sözler ibret vericiydi; Çanakkale'nin intikamı"

"Üzülerek söylemeliyim ki şimdiye kadar sana hep 1915'te ÇANAKKALE'nin nasıl geçilmediği anlatıldı. Ben sana tüm bu operasyon sonunda 1918'te nasıl geçildiğini anlatacağım. 100 yıldır tarih diye dinlediklerin sadece bir masaldı ve sen uyudun.100 yıl sonra ben sana gerçek bir kabusu anlatıyorum, uyanman için.

Ozan Bodur'un Pupa Yayınları'ndan çıkan 'Operasyon 1915 Çanakkale' kitabını tüm kitapçılarda ve internet sitelerinde ki satış linklerinden temin edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.