Organik Sarayı... 150 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPIYOR!

Organik Sarayı... 150 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPIYOR!

Tamamen bitkisel ürünlerle sağlıklı yaşam konusunda müşterilerine destek sağlayan Organik Sarayı şimdi de 150 kişiyi iş sahibi yapıyor.

Yurtiçi ve yurtdışı hizmet kalitesiyle dikkat çeken ve her geçen gün ürün yelpazesini daha da genişleten firma, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezini genişletiyor. Organik Sarayı Çağrı Merkezi'nde toplam 150 kişi istihdam edilecek.

"BACASIZ FABRİKA"

MFÖ İnşaat Kozmetik bünyesinde yeni bir oluşuma giren Organik Sarayı, 3 yıl içerisinde ciddi bir büyüme sağladı. Bu büyümeyle sektöründe lider duruma gelen firma Sefaköy E_5 yan yolda, yeni yerinde çağrı merkezi ekibini de genişletiyor. Bu şekilde yeni bir istihdam alanı oluşturan ve personel alımına başlayan Organik Sarayı, işe alacağı 150 yeni personelle müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilecek.

Organik Sarayı Çağrı Merkezi Hizmete Ulaşılabilirliği Arttırıyor

Sadece kendi ürünlerinin satışını yapan Organik Sarayı Çağrı Merkezi, haftanın her günü ve günün her saati hizmet veriyor. Danışma hattında görev alan müşteri temsilcileri, çağrı merkezini arayanların ürünle ve ürün kullanımıyla ilgili tüm sorularına ayrıntılı ve bilgilendirici yanıtlar veriyor. Müşteriler, çağrı merkezi aracılığıyla aldıkları ürünlerin doğru kullanımı konusundaki bilgiye en kısa ve en sağlıklı şekilde ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.