Organik Sarayı... ÜRÜN YELPAZESİ HIZLA BÜYÜYOR!

Organik Sarayı... ÜRÜN YELPAZESİ HIZLA BÜYÜYOR!

Dünyaca Ünlü Bitki Uzmanı Ömer Faruk Acartürk Türkiye buluşmalarında Kale Outlet Center'de bulunan Organik Sarayı Standında İstanbullularla buluştu.

Tüm dünyada yakından tanınan Ömer Faruk Acartürk Türkiye buluşmaları çerçevesinde İstanbul Güngören'de bulunan Kale Outlet Center'de Organik Sarayı standında İstanbullularla buluştu. Organik Sarayı marka yüzü Ünlü manken Çiğdem Savaş'ın da hazır bulunduğu Türkiye buluşmalarında Ömer Faruk Acartürk İstanbullularla tek tek ilgilendi.

İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılanan Ömer Faruk Acartürk; "Avrupa buluşmalarımızın ardından Türkiye buluşmalarını gerçekleştiriyoruz, bu anlamda Güngören'de bulunan kale outlet centerde yoğun bir ilgi gördü, bu da bizi çok mutlu etti." dedi. Türkiye buluşmalarının çok yakında devam edeceğini sözlerine ekleyen Ömer Faruk Acartürk "Biz tamamen bitkisel ve doğal ürünler yapıyoruz bu nedenle doğru mecraları da kullanarak insanlarımızın sıkıntılarının çözülmesine yardımcı oluyoruz." dedi.

Basınında yoğun ilgi gösterdiği Organik Sarayı Türkiye buluşmalarında firmanın marka yüzü olan Ünlü manken Çiğdem Savaş da hazır bulundu. Ünlü Manken Çiğden Savaş; "Organik

Sarayı gibi bir markanın yüzü olmak beni çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Görüyorum ki halkın ilgisi de çok yoğun. Bizde halkımızın doğal yöntemlerle dertlerine merhem olmaya yardımcı oluyoruz" dedi.

MFÖ Grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı ürün yelpazesinden Tamamen bitkisel ürünler bulunuyor. Organik Sarayı'nın ürün yelpazesinde ise Complex 41 saç bakım seti, Thinks Cream ve Herbs Tea, Bio Merhem Masaj Jeli, Easy Gold Mask, Magic Slep ve Bio Bronz bulunuyor.

Organik Sarayı, 2011 yılında hedeflediği bayi ağı hedeflerine yaklaşıyor. Yurtiçi ve yurtdışında bayileri bulunan Organik Sarayı 2011 yılı sonunda Türkiye genelinde 50 yerde olmayı hedefliyor.

MFÖ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk ise; "Kale Outlet Center'de açmış olduğumuz mağazamızla birlikte bayii ağımızı genişletiyoruz. 2011 yılı sonunda kadar ülkemizin bir çok yerinde özgün mağazalarımızla halkımıza hizmet vereceğiz." dedi.

Acartürk,"Biz krizleri fırsat olarak değerlendiriyoruz. Şu anda yaşanan küresel krizde büyümek için gerekli önlemlerimizi alarak tüm yatırımlarımızı yaptık. Bu anlamda da Kale Outlet Center'da yeni bir bayimizi açarak Güngören ve çevresinde bulunan vatandaşlarımızın ürünlerimize daha kolay ulaşmalarını sağladık."diye konuştu.

Her yıl biraz daha büyüyeceklerini dile getiren MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk sözlerine şu şekilde devam etti: "Biz call center'ımızla günde yüzlerce ürünümüzü halkımıza ulaştırıyoruz. Yeni açılan bayilerimizle de bu satış grafiğini yukarı çekeceğimizi düşünüyor ve bütün yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz. Ülkemiz yeşili, denizi ve doğasıyla bir flora cenneti, bizde bu nedenle ülkemizde yaptığımız yatırımlarla unutulmuş cenneti ortaya çıkarıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.