ORGANİK SARAYI'NIN YENİ MAĞAZASI KALE OUTLET CENTER'DA AÇILDI.!

ORGANİK SARAYI'NIN YENİ MAĞAZASI KALE OUTLET CENTER'DA AÇILDI.!

MFÖ Grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı yeni mağazasını Kale Outlet Center'da açtı.

Tamamen bitkisel ürünler satan Organik Sarayı'nın ürün yelpazesinde Complex 41 saç bakım seti, Thinks Cream ve Herbs Tea, Bio Merhem Masaj Jeli, Easy Gold Mask, Magic Slep ve Bio Bronz bulunuyor.

Organik Sarayı, 2011 yılında hedeflediği bayi ağı hedefine emin adımlarla yaklaşıyor. Ülkemizde ve yurtdışında bayileri bulunan Organik Sarayı 2011 yılı sonunda Türkiye genelinde 50 yerde olmayı hedefliyor.

Yaptıkları işi modern aktarlık olarak tanımlayan MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, 2 yıl içerisinde büyük satış grafiği yakaladıklarını söyledi. MFÖ Grup'un bir aile şirketi olduğunu sözlerine ekleyen Muharrem Acartürk; "Biz bu yola çıkarken sıkıntılı bir süreçten geçtik, yatırımlarımızı dünyada yaşanan küresel kriz zamanında yaptık ve çok etkilendik, bu bizi daha da kamçıladı." dedi.

Muharre Acartürk, "Biz krizleri fırsat olarak değerlendiriyoruz. Şu anda yaşanan küresel krizde büyümek için gerekli önlemlerimizi alarak tüm yatırımlarımızı yaptık. Bu anlamda da Kale Outlet Center'da yeni bir bayimizi açarak Güngören ve çevresinde bulunan vatandaşlarımızın ürünlerimize daha kolay ulaşmalarını sağladık." diye konuştu.

Her yıl biraz daha büyüyeceklerini dile getiren MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk sözlerine şu şekilde devam etti: "Biz call center'ımızla günde 300 ila 500 adet ürün satıyoruz. Yeni açılan bayilerimizle de bu satış grafiğini yukarı çekeceğimizi düşünüyoruz ve tüm yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz. Ülkemiz yeşili, denizi ve doğasıyla bir flora cenneti, bizde bu nedenle ülkemizde bu türlü yatırımlarla unutulmuş cenneti ortaya çıkarıyoruz." dedi.

10 Ağustos 2011 günü Kale Outlet Center'da açılan Organik Sarayı standında tüm ürünlerle tanışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.