Orhan Gencebay...ARKADAŞLIĞIN SELAMETİ İÇİN UYARDI!

Orhan Gencebay...ARKADAŞLIĞIN SELAMETİ İÇİN UYARDI!

Dünyanın 1 numaralı deodorant markası, ter kokusu ile mücadelesini, Orhan Gencebay sözcülüğünde gerçekleştirdiği reklam kampanyasının devam filmi ile sürdürüyor.

Toplumsal bir sorun olarak, konuşulması zor konuların başında gelen ter kokusunu, “Duş Yetmez, Rexona Kullan” diyerek hatırlatan ve ter kokmamayı seçmeye yönlendiren reklam filminin 4. versiyonu yayınlandı.

 Manajans J. Walter Thompson, geçtiğimiz yıl başladığı “Burunların Selameti” serüveninde, macerayı biraz daha ileri götürerek filmin absürd ama içgörülü “Arkadaşlığın Selameti” versiyonunu hazırladı.

 

 

Bir arada yaşayan her kesimden insanın ortak problemi ter kokusu, insanlar arasına fiziksel ve duygusal mesafeler koyan, konuşulması en zor konulardan biri.

Hele ter kokan yakın arkadaşlardan biriyse. Reklam filminde arkadaşlarıyla buluşmak üzere restorana gelen Pelin’in, terlediğini farkederek, duş aldığı halde düştüğü sıkıntılı durum gözler önüne seriliyor.

 

Yönetmenlik koltuğunda Arjantin'in tecrübeli reklam yönetmenlerinden Cannes Lions ödüllü Augusto G. Zapiola’nın oturduğu reklam filminin çekimleri, Arnavutköy Hudson Café'de 6 kişilik cast ve 40 yardımcı oyuncu ile gerçekleştirildi.

Arkadaşlarının ter kokusuna maruz kalmamak için burunlarından nefes almamaya çalışan gençler, tıkalı burunlarıyla türlü mazeretler sunarak mekandan uzaklaşırken Orhan Gencebay imdada yetişiyor.

 

“Tıkalı Burunlar” makyaj artistleri Hakan Aydoğdu ve Dursun Aslan tarafından 15 günde hazırlandı.

Reklam filminde ter kokusundan muzdarip arkadaşlar için hazırlanan takma burunlar plastik makyajla hazırlandı.

Artkillers Agency tarafından tasarlanan burunların üretimi 2 hafta sürdü. Tıkalı burunlar her bir oyuncunun burnundan kalıp alındı, cilde zarar vermeyen özel silikon bir malzeme ile üretildi ve uygulandı.

Kötü bir kokuyla karşılaşıldığında nefes almamaya çalışma hali, burunların gerçek dışı bir şekilde kapanması fikriyle hayata geçirildi.

Kokudan kurtulma telaşı, ses oyunlarıyla desteklendi, hem görsel hem de işitsel bu espri ter kokusunu bastırdı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.