Orhan Gencebay; SOSYAL MEDYADA ÖLDÜRDÜLER, AÇIKLAMA YAPTI!

Orhan Gencebay; SOSYAL MEDYADA ÖLDÜRDÜLER, AÇIKLAMA YAPTI!

Türk arabesk müziğinin sevilen ismi Orhan Gencebay öldüğüne yönelik iddialar üzerine açıklamalarda bulundu. Gencebay, "Şükürler olsun, gayet iyiyiz. Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur" dedi.

Arabesk müziğin usta ismi Orhan Gencebay'ın öldüğüne yönelik iddialar sosyal medyanın gündemine geldi. Ortaya atılan iddialar üzerine Türk arabesk müziğinin sevilen ismi Orhan Gencebay, Demirören Ajansı'na açıklama yaptı.

Gencebay, "Şükürler olsun, gayet iyiyiz. Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur. Şükürler olsun. Gayet iyiyiz. Merak edenlere buradan en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum, berhudar olsunlar. Birileri demek ki böyle bir şaka yaptı. Ağır bir şaka. Ama biz bunlara yaşamımız boyunca 15-20 defa yaşandı, alıştık. Daha önce de yaşadık bunları, oluyor böyle şeyler. Şuan sağlığımız iyi. Tüm gönül dostlarıma, canlarıma, en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar, Orhan baba iyidir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.