Original Is Never Finished...FİLMİN YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANDI!

Original Is Never Finished...FİLMİN YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANDI!

adidas Originals, Frank Sinatra'nın "My Way" Şarkısının Remixinin Yer Aldığı, Original Is Never Finished Filminin Yeni Bölümünü Yayınladı...

adidas Originals global marka elçisi Kendall Jenner ile birlikte James Harden, Playboi Carti, 21 Savage, Young Thug gibi yaratıcı vizyonerlerin rol aldığı film, Orijinal Asla Bitmez mesajıyla, yeni nesle orjinalliği yeniden tanımlamaları için ilham veriyor.

Original is Never Finished filminin ilk bölümüyle, Cannes Lions'da Entertainment Lions for Music kategorisinde büyük ödül olan Grand Prix’nin sahibi olan adidas Originals, filmin üçüncü bölümüyle yaratıcı işlerini yeniden keşfediyor ve özgürce yaratıldığında ortaya çıkanın her zaman orijinal olacağı fikrini kanıtlıyor.

Frank Sinatra'nın Originals ile özdeşleşen ikonik soundtrack’i "My Way", müzik, stil ve spor dünyalarını kültürel bir şekilde bağlayan bir ekiple yeniden yorumlanıyor. Filmde adidas Originals global marka elçisi Kendall Jenner ile birlikte James Harden, Playboi Carti, 21 Savage ve Young Thug rol alıyor.

Bu vizyonerler bugünün jenerasyonu ile özdeşleşen isimler. Hepsi de kendilerine has yollarla farklılıklarını ortaya koyuyor ve Originals ruhunu oluşturan esansı temsil ediyor.

Original Is Never Finished, yeniden yaratma fikrini, filmin önceki bölümden sahnelere atıfta bulunarak ve yeni yaratıcı ekibiyle yeniden canlandırarak bir kez daha keşfediyor.

İlk filmde de yer alan Botticelli'nin zamansız güzellik sembolü Birth of Venus, bu kez ikonik Superstar silueti ile görülen Kendall Jenner’a ilham veriyor.

Jenner, futuristik bir kapsülün içinde doğum ile yeniden doğum olgularını sorgulatıp, yeni nesle provokatif sorular sorduruyor.

Ünlü rapçiler Playboi Carti, 21 Savage ve Young Thug, stili hiç de mütevazi olmayan Crazy modeli ayakkabılarıyla ilk filme atıfta bulunan bir şekilde poz veriyorlar.

Duruşları, aynı ortaya koydukları işler gibi cesur ve ödün vermez. Filmin ilk bölümüne yapılan son gönderme ise daha önce Dev Hynes’ı aynalar önünde dans ederken gördüğümüz, hayranlık verici ‘Mirrors’ sahnesinin bu kez spor ilhamlı bir adaptasyonu.

Bu sahnede aynalar önünde, EQT Support 93/17 model ayakkabılarıyla top süren, NBA yıldızı James Harden var. Tüm bu sahneler, tanıdık ama yepyeniler.

Filmde, Da Vinci'nin güç, orantı ve "ideal" algısının sembolü olan, ikonik eskizi Vitruvian Man de resmediliyor. Kendall Jenner, James Harden, Playboi Carti, 21 Savage, Young Thug bu pozu yeniden canlandırıyor.

"Original Is Never Finished'i ilk defa yayınladığımızda, orijinal olmanın ne olduğunu yeniden tanımlama konusunda kendimize meydan okumuştuk," sözleriyle kampanya hakkında bilgi veren adidas Originals & Core Küresel İletişim Başkan Yardımcısı Alegra O'Hare, yeni filmle ilgili "Üçüncü bölümle birlikte söylediklerimizi uygulamaya geçiriyoruz ve kendi işimizi de yeniden keşfediyoruz.

Yaratıcı topluluklara ilham vermek amacıyla, biz de kendi meydan okumamıza cevap vermeliyiz ve Original Is Never Finished ile de tam olarak bunu gerçekleştiriyoruz." diyor.

Original Is Never Finished tüm dünyada ve Türkiye’de 10 Ağustos tarihinde yayınlandı.

Film Jeneriği

Şarkı: Human yaratıcılığında, Frank Sinatra “My Way” remiksi

“The Birth of Venus” sahnesinde Kendall Jenner

“Vitruvian Man Pitchforks” sahnesinde Kendall Jenner

“Neon Pharaohs” sahnesinde Playboi Carti, 21 Savage, Young Thug

“Vitruvian Man Projections” sahnesinde Playboi Carti

“Vitruvian Man Latex” sahnesinde 21 Savage

“Vitruvian Man Neon” sahnesinde Young Thug

“Vitruvian Man Ice Bath” sahnesinde James Harden

“Mirrors” sahnesinde James Harden

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.