Oryantal Didem Kınalı... İŞSİZLİK CİPİNİ SATTIRIYOR!

Oryantal Didem Kınalı... İŞSİZLİK CİPİNİ SATTIRIYOR!

oryantal Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğini belirten Kınalı, otomobilini satışa çıkardığını söyledi.

Oryantal Didem Kınalı, önceki gün ikamet ettiği Cihangir'de görüntülendi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; pandemi nedeniyle dans okulunu kapattığını ve ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşadığını söyleyen Kınalı, 2012 model cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardığını belirtti.

"Polisi arayıp, kardeşimi ihbar ettim"

Öte yandan 11 yaşında gece kulübünde çalışmaya başlayan ve hakkında bilinmeyenleri anlatan oryantal Didem Kınalı, erkek kardeşinin madde bağımlısını olduğunu hatta onu kurtarmak için polisi bile arayıp, ihbar ettiğini söylemişti.

Ünlü oryantal, geçtiğimiz senelerde şu açıklamaları yapmıştı:

* 26 yaşında erkek kardeşim var. Kendisi çalışmıyor. Konuşmak istemiyorum. Beni görüntülü arıyor, görmek bile istemiyorum onu… Kendisini çok seviyorum ama kötü alışkanlıkları var.

* İki çocuğu var. Biri beş, biri dört yaşında. Annem bakıyor. Eşi de bıraktı, terk etti. Başkasıyla evlendi o da… Annem sadece bakımını sağlıyor, ben de maddi kısmını sağlıyorum. Ablam kocaman kadın oldu, evlenmedi. Onun da doğru düzgün bir işi yok. Bir ev aldım, orada yaşıyorlar. Ben kirada yaşıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.