Oryantal Şerife... ARTIK SADECE "SHERRY ŞENİZ"!..

Oryantal Şerife... ARTIK SADECE "SHERRY ŞENİZ"!..

Uzun yıllar gazino sahnelerinde oryantal olarak fırtına gibi esen Şerife, artık Sherry Şeniz ismiyle şarkıcı olarak sahnelerde boy gösteriyor.

Oryantal Şerife olarak tanıyıp sevdiğimiz bugünlerde Sherry Deniz olarak sahnelerde boy gösteren sanatçı sahnelere iddialı bir biçimde döndüğünü söylüyor..

"Aslen  dört nesil İstanbul'luyum, İstanbul Türkçesi ile yani diksiyonuma önem vererek konuşurum.Tenimin rengini ve gökkuşağı karekterimi sanırım Kırım, Arnavut ve Bulgar geçmişinden almışım. Dans hayatıma Maksim Gazinosu'nda dansözlükle başladım.

Uzun yıllardır dansözlüğe devam ettim. Şimdilerde ise ruhsal ve kişisel eğitimler alıp veriyorum ve artık sahnede şarkıcı kimliğimle, Sherry Deniz ismiyle yer alıyorum.

Ben Türkiye’de hem dans hem şarkıcılık anlamında yeteneğini bir arada barındıran bir şarkıcı göremediğim için bu boşluğun benim tarafımdan doldurulabileceğine inanıyorum.

Fizik, dans, iyi konuşmak ve ses, bunların hepsi bende mevcut. Artık sahneler cesur olmayan kadın şarkıcılarla dolu olduğundan, bu iş üçüncü cins olarak adlandırılan kişilerin eline geçmiş, Bayan şarkıcılar evde oturuyor. Ben sahnem ve insanlığımla sahnelerde rol model olacağım.Bizler görsel sanat yapıyoruz ve cesur olmak zorundayız.

Kostümlerimle, sahne performansımla her zaman dikkat çekici olmayı hedefliyorum. Eskilerin popüler dansözü şimdilerin yeni şarkıcısı Sherry Deniz olarak cesur kıyafetimle yer aldığım ödül gecesinde basının bir hayli dikkatini çektim sanırım. .

Gay ve transeksüell şarkıcılar çok cesur ve ağızları laf yaptığından dolayı  mekanlar bunları tercih eder olmuş.Kadın şarkıcılar evde oturuyor artık insanlar tam bir kadın izleyecek sahnede" diyerek iddiasını bir kez daha dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.