Oscar and the Wolf... TOMORROWLAND FESTİVALİ'NDE FIRTINA GİBİ ESTİ!..

Oscar and the Wolf... TOMORROWLAND FESTİVALİ'NDE FIRTINA GİBİ ESTİ!..

Son dönemin en kalabalık konserlerine imza atan ismi Oscar and the Wolf, geçtiğimiz hafta sonu dünyaca ünlü elektronik müzik festivali Tomorrowland’da katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 29 Eylül’de GRGDN / Play It Again Sam etiketiyle yayınlanacak yeni albümü “Infinity” öncesi konserlerine ara vermeden devam eden Oscar and the Wolf, geçtiğimiz hafta sonu sahne aldığı Tomorrowland Festival’de muhteşem bir konsere imza attı.

Dünyanın her yerinden müzikseveri buluşturan ve biletleri satışa çıktığı gün tükenen Tomorrowland’da, Line Up ağırlıklı DJ performansı olsa da, bu yıl bir kaç canlı (Live) performans sanatçısı ekledi ve bu bağlamda Oscar and the Wolf öne çıkan sanatçılardan biriydi. 

Oscar and the Wolf sahnesi, hep bir ağızdan tüm şarkılara eşlik eden kalabalıkla birlikte muhteşem bir gösteriye dönüşürken, aşırı kalabalık, izdiham nedeniyle de kapılarını kapatmak zorunda kaldı ve dışarıda çok sayıda bekleyen katılımcı vardı.

Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Oscar and the Wolf, 3 Eylül’de Before Sunset Festival Çeşme’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.