Osman İşmen...USTA MÜZİSYENDEN TÜRKÜ ALBÜMÜ!

Osman İşmen...USTA MÜZİSYENDEN TÜRKÜ ALBÜMÜ!

Osman İşmen, yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Albümleriyle bir döneme damgasını vuran ve Nükhet Duru, Sezen Aksu, Ferdi Özbeğen, Nilüfer, Tanju Okan, Erol Evgin, Ahmet Kaya, İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy gibi bir çok ünlü ismin albümlerine aranjörlük yapan Osman İşmen, yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Başta Kemal Sunal’ın filmleri olmak üzere; birçok Yeşilçam filminin müziklerine de imza atan usta sanatçı “Türküler Osman İşmen’den” adını verdiği albümüyle tam not aldı.

Bir döneme damga vurmuş albümlerinin yanı sıra, Nükhet Duru, Sezen Aksu, Ferdi Özbeğen, Nilüfer, Tanju Okan, Erol Evgin, Ahmet Kaya, İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy gibi Türkiye’nin önde gelen sanatçıların albümlerine de aranjörlük yapan, yurt içinde ve yurt dışında orkestrasıyla birçok konserler veren Osman İşmen yeni albümünü müzik severlerin beğenisine sundu.

Kendine özgü tarzı, yorumu ve  farklı türdeki müzikleri harmanlamasıyla dikkatleri üzerine çeken Osman İşmen, bu kez de “ Türküler Osman İşmen’den” albümüyle adından söz ettiriyor.

Başta Kemal Sunal’ın filmleri olmak üzere birçok Yeşilçam filminin müziklerinde de imzası bulunan usta sanatçı Osman İşmen, yeni albümünü, Türkiye’deki  birçok ünlü dizi ve filmin müziklerini yapan DoReMinT Music Company etiketiyle çıkardı.

Beğeni toplayan albümde, her biri dinleyenlerin içini ısıtacak Anadolu hikayeleriyle bezenmiş türküler, usta sanatçının tarzıyla klasik bir dille yorumlandı.

“Anadolu’nun bağrından kopmuş türküleri, bir de Osman İşmen’den dinleyin” felsefesiyle yola çıkan albüm tüm dijital platformlarda yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.