Öykü Serter...BOMBA İTİRAFLAR, ESKİ DEFTERLERİ AÇTI!

Öykü Serter...BOMBA İTİRAFLAR, ESKİ DEFTERLERİ AÇTI!

Öykü Serter'in 'yasak aşk' itirafıyla olay yarattı. Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Serter, "Çok aşık oldum, çok yıpratıcı bir süreçti" dedi.

Bir süredir ekranlarda olmayan sunucu Öykü Serter'den yasak aşk itirafı geldi. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Öykü Serter, evli bir erkek ile uzun süre birliktelik yaşadığını itiraf etti.

Serter'in açıklamaları şöyle:

Medeni durumu beraber olmaya müsait olmayan biriyle çok uzun süre birlikteydim. Ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce defalarca yaşanmış ilişkiler vardı.

Bir yuvam olsa, keşke bir çocuğum olsa diye hayal kurmuş genç bir kadındım ve çok aşık oldum. Ancak bütün bu hayal balonunu burada patlatıp, sanki bir irinmiş gibi bırakıp çıktım oradan.

Çok yıpratıcı bir süreçti. Bunu dile getirmemin sebebi hayatımda hiç magazinle ilgili destek almadım. Benim işime destek olsun, popülaritem artsın diye kullanmadım.

Bu anlamda beni yaralamak isteyenler oldu. Bunu burada söyleyip özgürleşmek istedim. 

Serter'in itirafı sonrası ünlü sunucunun yasak aşk yaşadığı kişinin medya patronu Levent Altınay olduğu iddia edildi.

Levent Altınay, dönemin prodüksiyon şirketi Senkron TV'nin sahibiydi. Senkron TV, kurulduğu zamanlarda dönemin reyting rekoru kıran projelerine imza atmıştı. Başarıya ulaşmış bilenen projesi Biri Bizi Gözetliyor (BBG) isimli reality şovdur.

LEVENT ALTINAY İLE ÖYKÜ SERTER AŞKI

Öykü Serter, Levent Altınay ile bir dönem aşk yaşadı. O dönem evli olan Altınay'ın eşini daha önce birçok kez aldattığı ve bu yüzden evliliğinin çatırdadığı biliniyor.

Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay 2007 yılında eski sevgilisi Pelin Akad'ı 80 bin liraya maaşla şirketinde çalıştırırken, o dönem yeni birlikteliğe başladıkları Öykü Serter'le de seyahatlere çıkmıştı.

Yine o dönem magazin medyasına yansıyan haberler arasında ATV'de yayınlanan 'Akademi Türkiye'nin sunucusu Öykü Serter ile yarışmanın jürisi Pelin Akad arasında canlı yayında yaşanan soğuk savaşın yaşandığı ve iki sunucunun Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay'ın gönlüne girmek için rekabet ettiği iddia edilmişti.

İddialara göre savaşı kazanan Pelin Akad Levent Altınay ile beraberlik yaşamıştı.

 

Öykü Serter'in Altınay ile Akad arasındaki ilişkinin bitmesinden kısa bir süre sonra ise yakın dostlarına "Bir gün burada ben kraliçe olacağım" dediği iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.