Öykü Uslu - Çağatay Akman... DARP DAVASINDA ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİLER!

Öykü Uslu - Çağatay Akman... DARP DAVASINDA ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİLER!

Eski sevgilisi Öykü Uslu'yu evinin önünde tartıştıktan sonra birbirlerini darbetmekle suçlanan şarkıcı Çağatay Akman şikayetini geri aldı.

Şarkıcı Çağatay Akman'ın, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Müşteki şüpheli Çağatay Akman'ın, Öykü ve Furkan'a yönelik ikişer defa 'basit yaralama' suçundan 8 aydan 2 yıla, 'tehdit' suçundan 1 yıldan 4 yıla ve 'hakaret' suçundan 7 aydan 4 yıl 8 aya olmak üzere toplamda 2 yıl 3 aydan 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilmişti.

DAVA GÖRÜLMEYE DEVAM ETTİ
Geçtiğimiz celse müşteki sanık Öykü Uslu eski sevgilisi hakkındaki şikâyetlerinden vazgeçerek '' Daha fazla uzamasını istemedim çünkü çok fazla göz önünde yaşanan bir olay oldu.

Bu beni rahatsız etti eminim karşı tarafı da rahatsız etmiştir" açıklamasında bulunmuştu. Bugün İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki sanık Çağatay Akman katıldı.

AKMAN ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ
Müşteki sanık Çağatay Akman, " Öykü Uslu hakkındaki şikayetimi geri çekiyorum, nitekim o da benim hakkımdaki şikayetinden vazgeçmişti, vazgeçmeyi kabul ediyorum ancak Furkan Ayaz hakkındaki şikayetimi devam etmektedir" dedi.

Hakim, bir dahaki celse tanık dinleneceğini belirterek duruşmayı erteledi.

 

 

 

Kaynak:sabah.com.tr / Deniz Yusufoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.