Oyuncu Menajeri Berna Türkkan... DÜNYA STARI MEL GİBSON`A, "EVET" DEDİRTTİ !..

Oyuncu Menajeri Berna Türkkan... DÜNYA STARI MEL GİBSON`A, "EVET" DEDİRTTİ !..

Oyuncu Menajeri Berna Türkkan Amerika`da yapımcılığa soyunuyor.

Başarılı projelere imza atarak Türkiye'de bir ilki başarıp Menajerlik Ödülü Kategorisi açılmasına sebep olan ve 6 ay içinde 3 ödüle layık görülerek 2013-2014 yıllarının "En İyi Yeni Yüzler Çıkaran Oyuncu Menajeri ve En İyi Oyuncu Menajeri" Ödüllerine sahip olan Berna Türkkan Amerika'da Yapımcılığa soyunuyor.

Güzel Menajer bir önceki röportajında "Yaradan'ın bana sunduğu tüm fırsatları hislerim doğrultusunda emin ve doğru adımlarla-doğru insanlarla-doğru projelerle emek vererek yaptığıma inanıyorum. Huzur ve Şükür içinde yaşadığım Hayat da bana bu güzel ödülleri sunarak tatlı jestlerle beni onore ediyor, diğer taraftan da beni Ödül almaya fena alıştırdığı için daha çok çalışmam gerektiğine inandırıyor" demişti.

Avanak Kuzenler'de yardımcı yönetmenlik, Recep İvedik gibi gişe rekorları kıran Sinema Filmlerinde de Cast Direktörlüğü yapmış olan Ünlü Cast Direktörü ve Türkiye'nin ödüllü ilk oyuncu Menajeri Türkkan, Türk Sinema tarihinde de bir ilk için kolları sıvadı.

Tamamı Amerika'da çekilecek ilk Türk Sinema Filmi için Los Angeles'ın yolunu tutan Türkkan Yapımcılığını ve Yönetmenliğini yapacağı ''Holywood'da 4 Avare'' isimli uzun metraj sinema filmi için ünlü oyuncu Mel Gibson ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kariyeri başarılar ve ödüllerle dolu olan ünlü oyuncu Mel Gibson ile ön protokol yapan Türkkan'ın "Hollywood'da 4 Avare" için Amerika'da yürüttüğü cast çalışmalarında, Robert De Niro, Arnold Schwarzenegger ve Al Pacino gibi isimlerden de ''olur'' aldığı bilgisi edinildi.

Dünyaca ünlü "Hangover" Filminin Türk Versionu olan Filmde, Türkiye'den Hollywood'a star olmak için giden bir gencin Amerika'da yaşadığı güçlükler keyifli bir komedi ile anlatılıyor.

İlk etapta 15 milyon dolarlık bir bütçeyle yola çıkacak olan, çekimlerinin tamamı Los Angeles'ta gerçekleştirilmesi planlanan Film, 3 haftada tamamlanacak.

Yönetmen koltuğunda Berna Türkkan otururken Genel Yönetmenliğini de Efsane Film ''Pretty Woman'''ın yönetmeni Garry Marshall oturacak. Türk Oyunculardan ve Hollywood Starlarından oluşan oyuncu kadrosunda Türkiye'den Fatih Ürek ve Fadik Sevin Atasoy'un annesi Emel Göksu gibi isimlerin de yer alacağı senaryonun müzikleri için 'Game of Thrones', 'Yüzüklerin Efendisi' gibi yapımların müzik direktörlüğünü yapan Burak Beşir'in adı geçerken, filmin senaryosunu ise 2013 yılında ''Hollywood Senaryo Yarışması''nda en iyi senaryo ödülünü kazanan Nilüfer Yenidoğan Özmekik'in kaleme aldığı, Türk ve Yabancı 2 Görüntü Yönetmeniyle çalışılacak projenin Türk Görüntü Yönetmeninin Ömer Faruk Karacan olduğu, Yardımcı Yönetmenliğini ise 500'ün üzerinde reklam filminde kurgu ve ses tasarımı yapan, 2008'de Morçatı Sığınma Evi için çektiği "Filmmor" reklam filmi, sosyal sorumluluk kategorisinde Kristal Elma ödülünü kazan Mahir Birav'ın üstlendiği öğrenildi.

Öte yandan Mel Gibson ile gönül dostluğu ve farklı bir ticari bağlantısı da olan Türkkan "Allah kısmet ederse yakın tarihte Sevgili Mel Gibson'ı Türkiye'ye davet edip ve kendisini ağırlamaktan büyük onur duyacağım." diyerek şuan için gizli tuttuğu çok önemli bir iş bağlantısının da müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.