Ozan Çolakoğlu... EVLİLİK YÜZÜĞÜ PARMAĞINDA!

Ozan Çolakoğlu... EVLİLİK YÜZÜĞÜ PARMAĞINDA!

Gülşen ile boşanacakları, hatta yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Ozan Çolakoğlu, Sarıyer’de bir parkta elinde çay bardağı ve alyansı ile objektiflere yansıdı.

Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. 

Gülşen'in sahne kıyafetleri yüzünden eşi Ozan Çolakoğlu da hedef oluyordu. Ozan Çolakoğlu karısı Gülşen'i sonuna kadar desteklediğini söyleyerek "Bu yaşananlar bana fantastik ve gereksiz geliyor" dedi.

Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’e destek çıktı. Çolakoğlu, "Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez" dedi.

Gülşen ile boşanacakları, hatta yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Ozan Çolakoğlu, Sarıyer’de bir parkta objektiflere yansıdı.

Gezinti yaptıktan sonra çayıyla ve parmağındaki alyansıyla  basın mensuplarına poz veren besteci Ozan Çolakoğlu, son günlerde gündemden düşmeyen şarkıcı eşi Gülşen hakkında açıklamalarda bulundu.

Eşi için “Ben karışmıyorum onun işidir saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta” ifadesini kullanan Çolakoğlu, yapılan olumsuz yorumlardan rahatsızlık duymadığını söyledi.

Çolakoğlu şöyle konuştu; “Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor. Gülşen işini yapıyor insanlar konuşuyor. Huzursuz etmiyor bizi ilgilenmedikçe bir şey etkilemiyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu herkes kendi işine baksın."

Çolakoğlu “Sizce sahnede dekoltenin bir sınırı olmalı mı?” sorusu üzerine “Kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada” yanıtını verdi.

Ünlü aranjör eleştirileri duymak yerine işi ve ailesiyle vakit geçirmeyi tercih ettiğini sözlerine ekleyip, yaşananları “Bu yaşananlar bana fantastik ve gereksiz geliyor. Ben işime, aileme odakladım, öyle yaşıyorum. Bunlar için oraya harcayacak enerjim de yok” diye değerlendirdi.

 

Kaynak:milliyet.com.tr / Seçkin ŞENVARDAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.