Özay Fecht... ÜNLÜLERİN OYUNCU KOÇUNDAN CAZ KONSERİ !..

Özay Fecht... ÜNLÜLERİN OYUNCU KOÇUNDAN CAZ KONSERİ !..

Oyunculuğunun yanı sıra, başarılı bir caz şarkıcısı olan Özay Fecht, bugünlerde, 18 Aralık’ta İstanbul’da vereceği caz konserine hazırlanıyor.

Özay Fecht, Türkiye’de ve yurt dışında oynadığı birçok dizi ve sinema filmlerinde gösterdiği başarılı perfonmansı ile uluslararası oyuncu olma ünvanını elinde bulunduran nadir isimlerden biri.  

Özay Fecht oyunculuğunun yanı sıra, başarılı bir caz şarkıcısı.  Bugünlerde, 18 Aralık’ta İstanbul’da vereceği caz konserine hazırlanıyor. 

Özay Fecht,  Özge Gürel, Barış Kılıç ve Defne Samyeli gibi bir çok oyuncunun oyuncu koçluğunu yaparak, dizi sektörüne başarılı oyuncular kazandırmıştır. Özay Fecht, kamera önü oyunculuk üzerine yeni workshop’u 19-20 Aralık’da verecektir. 

Fransa'nın en meşhur polisiye dizisi ''Engrenages'' da mafya annesini oynayan Fecht, yine Fransa'da, Türkiye'de de sinemalarda oynayan Mia Hansen Love adlı yönetmenin ''Elveda İlk Aşk'' filminde oynadı.

Almanya'da şu an oynadığı 6 tane hem sinema, hem de televizyon filmleri bulunmaktadır.. 

İlk başrolü  olan “40 Metrekare Almanya” ile,  Bundesfilmpreis “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Özay Fecht, daha sonra, Erden Kıral'ın yönettiği Mavi Sürgün filmindeki rolü ile de Sinema Yazarları Derneği tarafından verilen “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.En son oynadığı sinema filmi, Çiğdem Sezgin’in “Kasap Havası” filmi çeşitli festivallerde gösterilmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.