Özcan Deniz...KADIN HAYRANLARINDAN GÜVENLİKLER KURTARDI!

Özcan Deniz...KADIN HAYRANLARINDAN GÜVENLİKLER KURTARDI!

Eşi Feyza Aktan'dan boşanmasının ardından uzun sure ara verdiği sahnelere geri dönen Özcan Deniz, önceki gün verdiği Kıbrıs konserinde kadınların arasında kaldı.

Girne’nin eşsiz panoromik manzarasında, muhteşem sanat performanslarına ev sahipliği yapan Elexus Hotel, Özcan Deniz konseriyle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konserde ünlü sanatçı, sahneye adım atmasıyla hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Konserin ilk dakikalarında görüntü almak için birbirleriyle yarışan konukların sahne önünde oluşturdukları izdiham ve Deniz’e ulaşma çabaları birbirinden ilginç görüntüler oluşturdu.

ozcandeniz_kibris1.jpg

Yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve sadece Kıbrıs’ta Elexus otelde sahne alacak Deniz’in performansı sırasında Dön Desem, Nasip Değilmiş, Beyaz Kelebeğim adlı şarkılarını seslendirdi.

Özcan Deniz, yeni albümünde yer alacak parçalarındaki etkileyici yorumuyla geceye damgasını vurdu.

Ünlü sanatçı gerçekleştirdiği konserinin ardından duygularını şöyle dile getirdi; “Uzun bir aradan sonra kalbimde çok özel bir yeri olan Kıbrıs’ta sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.