Özcan Deniz... OĞLUNUN ANNESİNİ ARABASIZ BIRAKTI!

Özcan Deniz... OĞLUNUN ANNESİNİ ARABASIZ BIRAKTI!

Özcan Deniz, oğlunun annesinin kullandığı aracını Feyza Aktan'dan geri aldı. Aktan'ın kullandığı aracın trafik sigortası bitince; araca trafik polisleri tarafından el konuldu. Deniz'in aracı, sigorta süresi dolduğu için Levent'te bir otoparka götürüldü.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında sular durulmuyor.

Oğulları Kuzey için velayet davası çekişmeli olarak devam eden iki ünlü isim, bu sefer araç konusunda karşı karşıya geldi.

POLİSLERİ İKNA EDEMEDİ 

Yıllardır Özcan Deniz’in üzerine olan aracı kullanan Feyza Aktan, geçtiğimiz günlerde trafikte çevirmeye takıldı. Aracın trafik sigortasının bittiği ortaya çıkan Aktan, ısrarlarına rağmen trafik polislerini ikna edemedi ve araç Levent’te bir otoparka çekildi.

Feyza Aktan sigorta borcunu ödemeyi teklif etse de araç Özcan Deniz’in üzerine olduğu için Aktan’ın talebi reddedildi. Bu olayın ardından Özcan Deniz, aracını Feyza Aktan’dan geri aldı.

YENİ AŞKINA ARAÇ BAKTI 

Öte yandan Deniz, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisi Samar Dadgar’a Fulya’daki bir galeriden 1 milyon TL’lik araç bakmıştı.

Özcan Deniz’in, Feyza Aktan’daki aracın sigortasının bitiş tarihini bildiği, yeni sevgilisine bilerek aynı dönemde araç baktığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.