Özge Borak Demirer... YENİ YILA SEKSİ İMAJ!

Özge Borak Demirer... YENİ YILA SEKSİ İMAJ!

Daha önce karşımıza sevimli ve doğal halleriyle çıkan Özge Borak feminen görünümü ile şaşırtıyor.

Güzel oyuncu Özge Borak, yeni pozları ile çok konuşulacak. Ocak ayında yeni filmi 'Eyvah Eyvah 3?ün vizyona girmesini heyecanla bekleyen başarılı oyuncu, yeni imajıyla beğeni topluyor.

Daha önce karşımıza sevimli ve doğal halleriyle çıkan Özge Borak feminen görünümü ile şaşırtıyor! Borak, yeni yıla iddialı bir başlangıç yapıyor.

Üç ay önce çekimleri tamamlanan 'Eyvah Eyvah 3'ün başrol oyuncularından Özge Borak "Üçüncüsünü çektiğimiz 'Eyvah Eyvah?ın çekimlerini başarıyla tamamlamak bizim için çok önemliydi, çekimler tamamlandı ve çok kısa bir süre sonra izleyici ile buluşacak.

Başından beri tüm seri için kamera arkası ekip ve oyuncular olmak üzere, titizlikle çalıştık. Bu sebeple hem eğlenceli hem de yoğun bir dönem geçirdik. Şimdi heyecanla vizyon tarihi 31 Ocak?ı bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.