Özge Ulusoy... BU MANTIKLA SABANCILARA GELİN OLAMAZDI ZATEN!

Özge Ulusoy... BU MANTIKLA SABANCILARA GELİN OLAMAZDI ZATEN!

Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi'nde gençlerle yaptığı söyleşide büyük bir gaf yaptı. Özge Ulusoy, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından iki açıklama yaptı.

Duymayan Kalmasın programının haberine göre öğrenciler Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancı'ların veliahtı Hacı Sabancı'dan ayrılan Özge Ulusoy'a yüklendi.

Söyleşide "Parasız yaşar mısınız?" sorusuna "Yaşardım tabii ki, benim sadece paraya ihtiyacım mı var!" diyen Özge Ulusoy'a bir öğrenci "Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin iş adamlarıyla olduğunu açıklar mısınız?" diye sordu.

Gerilen Özge Ulusoy, "Niye bütün mankenler zengin iş adamlarıyla mı!.. Çağla (Şıkel) Emre Altuğ’la evliydi. Bir şey söyleyeceğim.

Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" diye tepki verdi. Bunun üzerine öğrenci "Niye sınıf farkı mı var?" cevabını verince güzel manken şöyle konuştu:

"Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, onun da ekmeğini elinden tutsun istemeyecek misin?

Ha! Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmadı çok şükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin."

Özge Ulusoy, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından iki açıklama yaptı. 34 yaşındaki manken ilk paylaşımında şunları yazdı:

“Beni ve meslektaşlarımı imalarıyla para avcısı olmakla suçlayan, 6 yıl sevgiyle emek verdiğim ilişkim süresince arı gibi çalışmama rağmen para odaklı olduğumu iddia ederek beni köşeye sıkıştırmaya çalışan kişiye cevabımın öyle olması gerekti."

"Amacım da kendisine kendi zihniyetiyle cevap vermekti. Üstemik lafın sonunda sen eşinin kız arkadayının eli ekmek tutsun, maddi durumu iyi olsun istemez misin deyince salonda bir alkış kopmuş, Ama onu gösteren yok tabi. Herkes anlamak istediği yerden anlayabilir"

Özge Ulusoy ikinci paylaşımında ise "Hayatımda bilerek ve isteyerek bugüne kadar kimseyi kırmadım. Ailemden de gördüğüm gibi kimseyi hakir veya hor görmedim. Etrafımdaki herkese nazik ve içten yaklaşmaşaya çabaladım, eminim şahidi çoktur. Her zaman ayakları yere basan farkında bir insan olmaya çalıştım. Gururla yaşadığım ülkemin bir ferdi olarak toplumsal her sevinci ve üzüntüyü derinden hissettim. Her röportajımda ekmek parasının kolay kazanılmadığını, modellik mesleğinin de doğru yapıldığında harika bir meslek olduğunu, kazancımı dikkatli kullanmaya çalışıp, savurarak şımarmadığımı belirrttim" diye yazdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.