Özgü Namal...ADANA'DAN İSTANBUL'A MİTHATCAN İÇİN Mİ GELDİ?

Özgü Namal...ADANA'DAN İSTANBUL'A MİTHATCAN İÇİN Mİ GELDİ?

Özgü Namal, kendisini Adana'da ziyaret eden Mithat Can Özer'in İstanbul'daki gece kulübünün açılışına katıldı.

Mithat Can Özer, "Hanımın Çiftliği" dizisi nedeniyle Adana'da olan Namal'ı geçen cumartesi ziyaret etmişti. İkili, İstanbul'da da görüşmeye devam ediyor. Namal, önce Özer'in Taksim'deki doğum günü partisine katıldı ve pastanın mumlarını onunla birlikte söndürdü. Önceki gece de Özer'in işleteceği "11.11" adlı mekânın açılışındaydı.

Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can'ın, Hanımın Çiftliği dizisinde ırgat kızı Güllü'yü canlandıran Özgü Namal için 3 yıl birlikte olduğu Faslı sevgilisini terk ettiği ortaya çıktı

Özgü Namal'ın, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can ile aşk yaşadığı iddiaları gerçek çıktı. Uzun zamandır Faslı caz şarkıcısı İlhem Khodja ile birlikte olan Mithat Can'ın, Özgü Namal uğruna 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisini terk ettiği öğrenildi. Bu sürpriz ilişki Mithat Can'ın geçtiğimiz hafta Adana'ya gitmesi ile ortaya çıktı. Adana'daki Cazara isimli barda samimi bir şekilde eğlenen çiftten Namal, çarşamba günü iade-i ziyaret yaparak Mithat Can Özer'in yeni açtığı 11.11 adlı mekana gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde gazeteciler tarafından görüntülenmemek için arka kapıdan kaçmayı deneyen Özgü Namal, fotoğrafının çekilmesinden kurtulamadı.

6.5 yıllık sevgilisi Oktay Kaynarca'dan ihanet iddiaları yüzünden ayrılan Namal, daha sonra Mutluluk filmindeki rol arkadaşı Murat Han ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Bu ayrılıktan sonra tamamen işine odaklanan genç oyuncunun Mithat Can'ın ile Suzan Kardeş'in Makyaj Odası şarkıları albüm ve konser çalışmaları sırasında tanıştığı ortaya çıktı. Bu ilişkiyle ilgili olarak dün telefonla ulaştığımız Mithat Can ise "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.