Özgün... ÇOCUK ŞARKILARI ALBÜMÜ!

Yaptığı müzik kadar ailesi ve çocuklara olan sempatisiyle de birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen pop müziğin güçlü temsilcilerinden Özgün, çocukları ve ebeveynlerini fazlasıyla heyecanlandıracak ‘’Çocuk Şarkıları’’ albümü ile çok özel bir çalışmaya imza atıyor.

Pandemi dönemi süresince üzerinde titizlikle çalıştığı Çocuk Şarkıları albümü projesi ile minikler için çok değerli bir eser ortaya koyan Özgün, albümünde yer alan 12 farklı şarkısı ile çocukları hem eğlendirip hem de eğitecek bir uyum içerisinde onları eşsiz bir müzik ile buluşturdu.   

Özgün’ün Çocuk Şarkıları albümünün düzenlemelerinde Onur Koç, animasyon kliplerin yönetmenliğinde Burak Sesli yer alıyor. Birbirinden renkli animasyonların çizimlerini Yücel Çavdar'ın yetenekli dokunuşları süslerken animasyon ekibinde ise Cüneyt Tekin, Kenan Süleymanoğlu ve Gürsel Çavdar bulunuyor. 

Uzman pedagog ve eğitimciler tarafından onaylanan sözler ile oluşturulan şarkılar için özenle hazırlanan animasyon klipler, Özgün’ün çocuklar için açtığını duyurduğu Ediko TV YouTube kanalında yer aldı. 

Özgün’ün yepyeni projesi Çocuk Şarkıları albümü 19 Mart itibarıyla EDZ Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.