Özgün... MELİH KİBAR BESTELERİNE ''ÖZGÜN'' YORUM!

Özgün... MELİH KİBAR BESTELERİNE ''ÖZGÜN'' YORUM!

Türk müzisyen, söz yazarı, bestekar, aranjör, özellikle tiyatro ve film yapıtları için hazırladığı besteleri ile dillerden düşmeyen sanatçı Melih Kibar özelinde gerçekleşen Müziğin Ustaları ''Melih Kibar Besteleri'' konserinde Özgün sahne aldı.

Cemal Reşit Rey'de gerçekleşen konserin güçlü enerjisi ve duygu dolu atmosferi Özgün'ün de sahneye çıkmasıyla birlikte daha da artarak, tüm şarkılar gece boyunca izleyicinin kalbine dokundu ve şarkılara tek bir ağızdan eşlik edildi.

Son yayınladığı teklisi ''Aşık'' ile uzun süredir müzik listelerinin en üst basamaklarında yer alan Özgün'ün değerli eşi Nida Uğurlu'da bu özel gecenin güçlü orkestrasında kemanı ile birlikte Özgün'e eşlik etti.

Özgün, gecede Melih Kibar'ın efsaneleşen bestelerinden, uzun yıllar Türk müziğinin en değerli isimlerinden biri olan Erol Evgin'den dinlediğimiz  ''İşte Öyle Bir Şey, Neydi O Yıllar, Söyle Canım'' şarkılarını ve Rezzan Yücel'de dinlediğimiz  ''Bu Gece'' şarkısını seslendirmenin heyecanını ve gururunu yaşadı.

Özgün, bu özel gece ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: ''Çok değerli sanatçı ve bestekar Melih Kibar'ın anısına düzenlenen bu gecede sahne almak ve bana rol model olmuş bir isim olan Erol Evgin'in sesinden dinlediğim şarkıları sahnede seslendirmek benim için büyük bir onur.'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.