Özgür Aras... NURSELİ İDİZ'İN SÖZLERİ DAVALIK OLUYOR!

Özgür Aras... NURSELİ İDİZ'İN SÖZLERİ DAVALIK OLUYOR!

Başarılı menajer ve İletişim Danışmanı Özgür Aras, katıldığı bir programda Nurseli İdiz'i hayatı boyunca affetmeyeceğini söylerken "Getirseler onun ümüğünü sıkarım" demişti.

Özel hayatı hakkında konuşan Özgür Aras, yıllardır küs olduğu Nurseli İdiz hakkında da bir itirafta bulunmuştu.

Özgür Aras'ın bu sözlerine Nurseli İdiz'den karşılık gelince ortalık karıştı.

Nurseli İdiz'in Aras'ın cinsel kimliği üzerinden yaptığı konuşmalar olayın yargıya taşınmasına yol açtı.

Özgür Aras'ın avukatı Ayşegül Mermer konu ile ilgili bir açıklama yaptı...

Nurseli İdiz, 24.09.2020 tarihinde bir canlı yayınında, müvekkilim Özgür Aras ‘ı toplum önünde hedef göstermek adına müvekkilin kişilik haklarına saldırır, haksız, yersiz, aşağılayıcı ve suç teşkil eder yorum ve beyanlarda bulunmuştur.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve ayrımcılığa maruz kalmamak adına bu kadar hukuki ve sosyal girişimin olduğu bir toplum ve zamanda, topluma mal olmuş bir sanatçı olduğuna inandığımız Nurseli İdiz'in, müvekkili aşağılayıcı, küçük düşürme ve karalama kastı içeren ifadeleri hukuken kabul edilebilir değildir. Bu konuda Müvekkilime sosyal medyası üzerinden çokça destek mesajları da ulaşmaktadır.

Nurseli İdiz'in, cinsel yönelim ile asla alakalı olmayan bir menajerlik sürecine dair tartışmanın içerisinde, müvekkilimin kişisel tercihleri ile ilgili bir konunun öne sürülerek, bu temelde cevap vermeye çalışması da olayın saldırı boyutunu ve çirkinliğini bir seviye daha yukarıya çıkarmıştır.

Bu sebeple Nurseli İdiz hakkında aşağılayıcı ve suç teşkil eder beyanları sebebiyle suç duyurusunda bulunmanın yanı sıra, manevi tazminat davası da açmış bulunmaktayız. Buradan elde etmeyi umduğumuz kazanç müvekkilimin isteği doğrultusunda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine Akülü Tekerlekli Sandalye olarak bağışlanacaktır.

ÖZGÜR ARAS VEKİLİ

AV.AYŞEGÜL MERMER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.