Özgür Aras... ÜNLÜ MENEJER`DEN ``EĞLENCE RADYO`` İLE BAŞKA BİR PROJE!

Özgür Aras... ÜNLÜ MENEJER`DEN ``EĞLENCE RADYO`` İLE BAŞKA BİR PROJE!

Televizyona ve radyoya birçok program yapan, Özgür Aras,şimdi de internet üzerinden Eğlence Radyo`yu kurdu.

Televizyona ve radyoya birçok program yapan, Radyo Televizyon Gazeteciler Derneği tarafından geleneksel olarak yıllardır verilen Medya Oskar'larının ikisine sahip olan Özgür Aras,şimdi de internet üzerinden Eğlence Radyoyi kurdu.

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyalarıyla ve aldığı sayısız ödülle adından söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras yine farklı bir proje hazırladı.

İnternetin sıkı bir kullanıcısı olan iletişimci, yine internet üzerinden yayın yapacak Eğlence Radyo yu kurdu.

Özgür Aras, www.eglenceradyo.com adresinden yayın yapacak radyo kanalı için İnternetin hızlı, renkli, gerçek, kolay ve sınırsız iletişim imkanlarından aktif olarak yararlanan biriyim. Günümüzün olmazsa olmazı sosyal medyayı iletişim ve özgürlük alanım olarak sürekli kullanıyorum.

Dünyayla iletişimimi bu kanallar üzerinden zevkle yürütüyorum. Eğlence Radyo da bütün bu sınırsız iletişim ve haberleşme ağının, interaktif bir gazete mantığıyla düzenlendiği özgür ve özgün bir mecra olacak.

Pop Müziğinin geçmişten günümüze en iyi şarkılarını, röportajları, birlikte çalıştığım sanatçıların haberlerini ilk olarak burada yayınlayacağım. Eğlence Radyo tüm sanatcı arkadaşlarım için yepyeni bir promosyon portalı olacağını düşünüyorum diyor.

Pop müziğinin en iyi hitlerini evden , işyerinizden, telefonlarınızdan 7 / 24 kesintisiz yayın dinlemek için www.eglenceradyo.com adresine girmek ve indirmek yeterli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.