Özkan Turgay... 23 NİSAN'DA ÇOCUKLARA ŞARKI HEDİYE ETTİ!

Özkan Turgay... 23 NİSAN'DA ÇOCUKLARA ŞARKI HEDİYE ETTİ!

Bestecisi Özkan Turgay tarafından çocuklarımıza armağan edilen 'Şehnaz Tango' dizisinin jenerik müziği şimdi de Sera Turgay, Beste Su Bayramoğlu, Sofya Kızılçay tarafından seslendirilerek dinleyicilere armağan edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşuna yazılan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile çocuklarımıza armağan edilen şarkı YouTube ve müzik platformlarında yayında.

Başarılı besteci V. Özkan Turgay, hepimizin hatırında Cumhuriyet valsinin  bestecisi olarak yerini korumakta.

Türkiye aşığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çalışmalarına devam eden Özkan, bu çalışmalarında maddi kazanç gözetmeksizin eserlerini dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Eserleri 3.000.000 kişi tarafından takip edilen Özkan 90’lı yıllarda Perihan Abla, Mahallenin Muhtarları, Şehnaz Tango,Çiçek Taksi dizilerinin jenerik müzikleri;

Uçurtmayı Vurmasınlar filminin müziği; Be Adam, Demir Attım Yalnızlığa, Doldur Meyhaneci, Haydi Şimdi Gel ,Yana Yana, Hadi Git, Zakkum Çiçekleri gibi pek çok başarılı işe imza atmasına rağmen vatan aşkıyla ülkesine ve yeni nesle ilham vermeye devam ediyor.

Özkan Turgay yeni şarkısıyla, bu yıl Türk Milletinin 102'inci kez kutlayacağı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle hem Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha saygı duruşunda bulunuyor hem de ülkenin geleceği çocuklarımıza bir hediye armağan ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum