Özlem Çalın... ADADAN ELENDİ , BOMBALADI!

Özlem Çalın... ADADAN ELENDİ , BOMBALADI!

SMS oyları ile Survivor All Star'dan elenen Özlem Çalın, Hilmicem ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Adada yaşananları anlatan Özlem, Turabi ve Hilmicem hakkında konuştu.

Survivor All Star'da 8. hafta yarışmadan elenen isim Özlem oldu. Elendikten sonra adada yaşananlar ile ilgili konuşan Özlem Çalın, Turabi ve Hilmicem ile ilgili iddialı açıklamlarda bulundu. Hilmicem'in Turabi'nin etkisinde olduğunu söyleyen Özlem, neden elendiğini de açıkladı.

Özlem Hilmicem ile ilgili olarak ; 'Hilmicem'i normal hayatta tanımıyorum, bu yarışmada bir araya geldik. Daha önceki Survivor'da onu izleyince çok efendi bir tavrı vardı. Bizim yarışmamızda da herkesin içindeyken sempatik ve güler yüzlüydü ama kimse  yokken sert bakan, agrasifleşen, kimseye cevap vermeyen bir tutum sergiledi.

Bu hallerinde Turabi'nin de etkisini olduğunu düşünüyorum. Onlar Taner'de varken üçü bir arada arkadaş olup, birlikte konuşup kimseyle muhatap olmak istemiyorlardı. O yüzden biraz Turabi'den o konuda etkilenmiş olabilir. Çünkü konuşacağı zaman Turabi'nin gözlerine bakıyordu ya da konuştuğu zaman Turabi'ye bakıp 'ya kusura bakma ama konuştum' bakışını görüyordum. Bence kendi duruşunu sergilemesi lazım, 24 yaşında artık kişiliğini belli etmesi gerekiyor.' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.