Özlem Mekik... ORGANİK GIDALARLA SAĞLIKLI TARİFLER!

Özlem Mekik... ORGANİK GIDALARLA SAĞLIKLI TARİFLER!

Bundan böyle, alacağınız Modalı Gıda ürün paketi ile, Özlem Mekik'in mutfağından çıkan, özgün lezzetlerin tariflerine kolayca ulaşabileceksiniz.

Modalı Gıda, Salih Şahin ve Murat Saraçoğlu tarafından kurulmuş ve 2011 yılından bu yana, aynı titizlik ve kalite ile hizmet veren bir marka. Modalı Gıda, yaz aylarında Balıkesir, İznik ve Yalova, kış aylarında ise Manisa, Antalya ve Mersin bahçelerinden tek tek seçtikleri meyve ve sebzeler ile konuk oluyorlar mutfaklarımıza. 

Modalı Gıda, ulusal zincir marketlere sebze ve meyve reyon işletmeciliği ve ürün tedariği hizmeti de sağlıyor. Bu özel gıda firmasının amacı, tüketiciye sağlıklı, taze sebze ve meyve sunmak. Salih Şahin ve Murat Saraçoğlu için en önemli unsur ise, müşteri memnuniyeti ve tüketiciye sunulan her meyvenin dalından, her sebzenin toprağından çıkmış olması.

Profesyonel kariyerlerine, yıllarca kurdukları hayallerinin peşinden gitmek için nokta koyan Şahin ve Saraçoğlu'nun en önemli amaçları, her bir müşterilerini memnun edebilmek.

Müşteri memnuniyetini ticaretin dahi üzerinde tutan bir anlayışla hareket eden, Modalı Gıda, bir ilke daha imza atarak, ürün paketlerine mutfaklarınızda keyifle yapabileceğiniz yemek tarifleri ekledi. Bu lezzetli tariflerin sahibi ise, ünlü şef ve yemek yazarı Özlem Mekik.

Bundan böyle, alacağınız Modalı Gıda ürün paketi ile, Özlem Mekik'in mutfağından çıkan, özgün lezzetlerin tariflerine kolayca ulaşabileceksiniz. Böylece Modalı Gıda bir ilke imza adım atmış olarak, Modalı Gıda ürünleri ile hazırlayacağınız Özlem Mekik tarifleri, sofralarınıza tat katacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.