Özlem Olgun... İLK TEKLİSİ 'SIZI' MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU!

Uzun yıllardır sahnede olan ve başta eşi Soner Olgun olmak üzere pek çok ünlü ismin vokalistliğini yapan Özlem Olgun, ilk teklisi “Sızı”yı yayınladı.

Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkıyı kendine has tarzıyla yeniden yorumlayan Olgun, müzikseverlerden tam not aldı.

Yıllardır usta yorumcu Soner Olgun’a sahnede vokalist olarak eşlik eden Özlem Olgun, ilk teklisi ‘Sızı’ ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı.

Rock ve etnik eserleri kendine has tarzıyla yorumlamasıyla dikkat çeken Olgun, yayınladığı teklisiyle de müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkının, düzenlemesini Utkan Marangoz ile Yusuf Sağlamlar üstlendi.

Beğeni toplayan şarkının yönetmen Safa Gülsoy eşliğinde Karaköy sokakları ve Kadıköy Baba Sahne’de çekilen klibi üç günde tamamlandı. 

SEZEN AKSU’YA TEŞEKKÜR EDERİM!

Bu şarkının kendisine özgürlüğe özlemi hissettirdiğini belirten Özlem Olgun “Sahnede geçirdiğim uzun yılların ardından, bambaşka bir heyecan yaşıyorum.

Artık sevenlerimle istediğimiz her an bulaşabileceğiz. Onlarla ilk buluşmamızın bir Sezen Aksu şarkısıyla olması da başka bir mutluluk oldu.

Kendisine de şarkıyı yorumlamama izin verdiği için çok teşekkür ederim.

Ayrıca bu şarkıyı yorumlamam ve bu tekliyi çıkarmam için beni cesaretlendiren Sevgili İzzet Çapa’ya da teşekkürlerimi gönderiyorum  ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.