Özlem Yıldız... ÜNLÜ SUNUCUYA OĞLU DEMİR'DEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ !..

Özlem Yıldız... ÜNLÜ SUNUCUYA OĞLU DEMİR'DEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ !..

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’a oğlu Demir’den bir sürpriz geldi. Demir sürekli gittiği, keyifli vakit geçirdiği ve çok sevdiği Keşif ve Eğlence Cumhuriyeti KidZania’da yaptığı çok özel sürpriz ile anneler gününü Özlem Yıldız ile ilk kutlayanlardan oldu.

Anneler Günü yaklaşırken tüm çocuklar annelerini sevindirecek sürprizlerle bu özel günü kutlamaya hazırlanıyor. Ünlü sunucu Özlem Yıldız’a ise ilk sürpriz oğlu Demir’den geldi. Demir sürekli gittiği, keyifli vakit geçirdiği ve çok sevdiği Keşif ve Eğlence Cumhuriyeti KidZania’da yaptığı çok özel sürpriz ile anneler gününü Özlem Yıldız ile ilk kutlayanlardan oldu.Demir, KidZania’da kendi yaptığı takıyı annesi Özlem Yıldız’a hediye ederek Anneler Günü’nü erkenden kutladı!

 

Kendisi için hazırlanan çok özel sürprizden habersiz olarak, Demir’in ısrarlarıyla KidZania’ya gelen Özlem Yıldız; oğlunun sürprizi ile karşılaştı ve Demir’in kendisi için yaptığı özel hediyeyi alırken ‘’Demir,KidZania’yı çok seviyor. Bugün ısrarla gidelim deyince ben de kendisini getirdim. Aslında bana anneler günü için bir sürpriz hazırlamış. Demir buradaki takı atölyesinde bana kendi küçücük elleriyle özel bir bileklik yapmış ve üstünde de ‘Canım Annem’ yazıyor. İnanılmaz mutlu oldum ve duygulandım.En güzel anneler günü hediyemi aldım. Kendi elleriyle hazırlamış olması benim için çok özel” dedi.

Özlem Yıldız’ın oğlu Demir, gelecekteki mesleği için ilk sinyalleri verdi!

Keyifli vakit geçirmenin yanı sıra öğretici özellikleri ile çocukların tercih ettiği KidZania’yı çok beğenen Özlem Yıldız, oğluyla birlikte önce fotoğraf stüdyosunda fotoğraf çektirdi ve ardından oğluyla Globe Disco’da karaoke yaptı.Demir, önce diş hekimi, ardından gizli ajan ve sonrasında ise itfaiyeci oldu. Demir ile birlikte sık sık KidZania’ya geldiğini anlatan Yıldız, “Demir’in burada birçok mesleği deneyimleme şansı oldu. Gizli AjanEğitim Merkezi, itfaiye, sanat atölyeleri, dişçi ünitesi ve üretim fabrikaları en favori mekanlarımız. Bu alanda keşifler yapmaktan mutlu olduğunu söylüyor. Bu da bana büyük keyif veriyor” diye konuştu.

Dünyanın 1 numaralı Çocuk Cumhuriyeti KidZania’dan Anneler Günü’nde tüm anneler ücretsiz olarak ağırlanacak!

Dünyanın ilk uluslararası tema parkı olarak 15 ülke ve 18 şehirde faaliyet gösteren ve 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğretmeyi amaçlayan KidZania, Akasya Acıbadem AVM’de birbirinden güzel aktivitelerle hem çocukların hem de büyüklerin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Çocukların, büyüklerin dünyasını keşfettikleri ve gerçeğin kopyası bir şehirde rol yaparak tüm meslekleri deneyimledikleri Çocuk Cumhuriyeti KidZania, Anneler Günü için hazırladığı çok özel sürprizlerle, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Anneler Günü’ne özel düzenlenen kampanya ile tüm annelere ücretsiz giriş imkanı sunacak olan KidZania’da, anneler çocuklarıyla birlikte tüm gün farklı aktivite alanları içerisinde geleceğin mesleklerini deneyimleme imkanı buluyorolacak.

BU MUTLU GÜNÜN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ;

https://www.magazinkolik.com/ozlem-yildiz-unlu-sunucuya-oglu-demirden-anneler-gunu-surprizi-40v.htm

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.