Pal Fm.... MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU !

Pal Fm.... MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU !

Türkiye`nin etkin Türkçe müzik çalan ulusal radyosu olan Pal FM, geleneksel olarak gerçekleştirdiği müzik ödüllerinin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirildi.

Geceden Notlar:

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Pal FM Müzik Ödülleri gecesine Orhan Gencebay, Sevim Emre, Ege, Sibel Tüzün, Emre Kaya, İrfan Özata, Gülben Ergen, Hande Yener, Berksan, Hadise, Ezo, Mahsun Kırmızıgül, Murat Ünalmış, Eren Hacısalihoğlu, Bedük, Soner Sarıkabadayı, Gökhan Özen, Wilma Elles, Selen Sevigen, Toygar Işıklı, Rahman Altın, Kemal Başbuğ, Yonca Evcimik, Nadide Sultan, Fikret Ercan, Salih Keçeçi, Yavuz Seçkin, Zeynep Mansur, Model ve daha birçok davetli katıldı?

The İstanbul Edition Oteli'nin önüne konulan dev led ekrandan tören gecesi canlı yayınla sokaktakilerle de paylaşıldı.

Geceye hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte katılan Orhan Gencebay, gecenin sonuna kadar sahneye çıkan tüm sanatçılar tarafından selamlandı.

Sevim Emre, abiye giyimin yükselen yıldızı J'adore tarafından bu gece için özel olarak hazırlanan kıyafeti ve şıklığı ile göz kamaştırdı.

Yönetmen Mahsun Kırmzıgül geceye kendi projelerinde oynamış olan oyuncu Murat Ünalmış ve Eren Hacısalihoğlu ile birlikte geldi ve gecenin sonuna kadar töreni izledi.

Hande Yener gecenin en sükse yapan isimleri arasındaydı. Hande Yener gecede 2013 en iyi kadın şarkıcı, en iyi şarkı ve en iyi klip kategorilerinde ödül almak için tam üç kez sahneye çıktı.

Ödül alan 'Ya ya ya' şarkısını bestecisi Berksan ile birlikte seslendiren Hande Yener, renkli görüntüler Verdi. Yener ödül aralarında Orhan Gencebay ve Sevim Emre çiftinin yanına giderek onlarla bol kahkahalı bir sohbet gerçekleştirdi.

Soner Sarıkabadayı, Yavuz Seçkin ve Bedük'ün selfie foto çekimi etrafta olanları güldürd.

Soner Sarıkabadayı gecede tören gecesinin sabahı dinleyicileriyle paylaştığı yeni şarkısı 'Yara Bandı?nı tören davetlileri için okudu. Şarkısının ilk tanıtımını bu gecede yapan Soner Sarıkabadayı'dan önce Mustafa Ceceli de geçtiğimiz yıl ilk kez 'Es? şarkısnı Pal FM ödül töreninde okumuştu.

Hadise?nin giydiği elbise ile 'gecenin en güzel adını. Güzelliğiyle yakıyor? yorumlarına neden oldu. Hadise en iyi sahne performansı ödülünün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi ve 'Bu işe çok emek ve çok para harcıyorum. Karşılığını almak güzel? dedi.

Gecede yaşam boyu onur ödülüne layık görülen Orhan Gencebay 'Sevgide bazen affedici olmak gerekir. Affedici olacağız ki sevgi daha çok olsun? dedi.

En iyi erkek şarkıcı ödülü alan Gökhan Özen 'Müzikten de önce ailem gelir? dedi.

Yeni albümünün çıkış parçası 'Apayrı? ile tüm listelerde bir numara olan Emre Kaya 'Bu gece ödül almaya gelmedim. Müzik piayasının kalbinin attığı bu ödül gecesinde daveti geri çeviremezdim? dedi.

Gectiğimiz yılki ödül töreninde en iyi çıkış yapan ödülü alan Mehmet Erdem, gecenin sonuna kadar büyük bir neşeyle töreni izledi.

Gecede Çocuklar Gülsün Diye projesiyle ödüle layık görülen Gülben Ergen 'Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almamda anne olmamın etkisi büyük? dedi. Pal FM Müzik ödüllerinde ilk kez verilen sosyal sorumluluk ödülü bundan böyle geleneksel hale dönüşecek.

EN İYİ ERKEK SANATÇI

Gökhan Özen

EN İYİ KADIN SANATÇI

Hande Yener

EN İYİ ALBÜM

Gülşen-Beni Durdursan mı?

EN İYİ ŞARKI

Ya Ya Ya

Söz-Müzik: Berksan

Solist: Hande Yener

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI

İrfan Özata

EN İYİ DÜET

Rafet El Roman&Ezo ? Kalbine Sürgün

EN İYİ GRUP

Model

EN İYİ PROJE

Erdem Kınay ? Proje 2

EN İYİ COVER

Tarkan ? Firuze

EN İYİ ARANJE

Erdem Kınay&Merve Özbey ? Helal Ettim (Erdem Kınay)

EN İYİ SINGLE

Soner Sarıkabadayı-Kutsal Toprak

EN İYİ VİDEO KLİP

Hande Yener ? Ya Ya Ya 'Hasan Kuyucu?

EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ

Medcezir 'Toygar Işıklı?

EN İYİ FİLM MÜZİĞİ

Düğün Dernek ? Entarisi Dım Dım Yar 'Murat Cemcir&Ahmet Kural?

EN İYİ SAHNE PERFORMANSI

Hadise

PAL FM YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ

Orhan Gencebay

PAL FM EN İYİ ALTERNATİF ALBÜM

Bedük 'On? adlı albümü

PAL FM EN İYİ SOSYAL PROJE

Gülben Ergen-Çocuklar Gülsün Diye

PAL FM EN İYİ FESTİVAL

Whitefest (Ödülü Unitravel Müdürü Ozan Berber teslim aldı)

PAL FM DJ ÖZEL ÖDÜLÜ

Zakkum

PAL FM DJ ÖZEL ÖDÜLÜ

Emel Yalçın (Beni Sevdiler Sandım adlı şarkısını söyledi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.