Pamela Anderson... 5. EVLİLİĞİ DE BİTİYOR!

Pamela Anderson... 5. EVLİLİĞİ DE BİTİYOR!

2020'nin Aralık ayında inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile hayatını birleştiren oyuncu Pamela Anderson, aradığı mutluluğu 5. evliliğinde de bulamadı. 54 yaşındaki Anderson, Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi.

'Baywatch' dizisinin yıldızı olarak hafızalarda yer edinen Pamela Anderson, 2020'nin Aralık ayında inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile birlikte sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Eşi için, "Tam olmam gereken yerdeyim, beni seven bir adamın kollarında." diyen Anderson, aradığı mutluluğu yine bulamadı.

"İLİŞKİLERİNİN MİLADI DOLDU"

54 yaşındaki yıldız, Dan Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi. Rolling Stone Dergisi'ne konuşan bir kaynak, çiftin evliliğinin koronavirüs pandemisinin içine soktuğu durumda hızlı geliştiğini ama artık miladını doldurduğunu söyledi.

Koruması Dan Hayhurst ile hayatını birleştiren oyuncu Pamela Anderson, aradığı mutluluğu 5. evliliğinde de bulamadı.

54 yaşındaki Anderson, Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi.

Hafızalarda yer edinen Pamela Anderson, 2020'nin Aralık ayında inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile birlikte sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Eşi için, "Tam olmam gereken yerdeyim, beni seven bir adamın kollarında." diyen Anderson, aradığı mutluluğu yine bulamadı.Pamela Anderson 5.kez boşanıyor! - Magazin Haberleri

"İLİŞKİLERİNİN MİADI DOLDU"

54 yaşındaki yıldız, Dan Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi.

Rolling Stone Dergisi'ne konuşan bir kaynak, çiftin evliliğinin koronavirüs pandemisinin içine soktuğu durumda hızlı geliştiğini ama artık miadını doldurduğunu söyledi.

"UMDUĞU KİŞİ ÇIKMADI"

The Sun Gazetesi'ne konuşan bir kaynak da pandemide her dakikayı birlikte geçirdiklerini ama Anderson daha çok tanıma fırsatı buldukça eşinin, olmasını umduğu insan olmadığını anladığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.