Paramparça... AŞK GECESİ!

Paramparça... AŞK GECESİ!

‘Paramparça’, 16 Kasım Pazartesi akşamı soluksuz izlenecek 41. bölümüyle, saat 20.00’de Star TV’de.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın yeni bölümünde olaylar birbiri ardına gelişiyor.

 KÜLLENEN AŞK ALEVLENİYOR

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.

Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.

 CİHAN, HAZAL’I NÜFUSUNA ALIYOR

Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.

 Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir. 

YURTDIŞI ŞOFÖRÜ KERİMAN

 İki sezondur zirvede olan ‘Paramparça’nın fenomen karakterlerinden Keriman (Nursel Köse) taksi şoförü oldu.

 ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Keriman, kardeşi Özkan’ın (Tolga Tekin) da içerisinde olduğu bir dizi gelişmenin ardından, sürpriz bir şekilde taksi şoförlüğü yapmaya başlıyor.

 Türk Sineması’nın unutulmaz karakterlerinden ‘Şoför Nebahat’a göndermelerde bulunan Keriman’ı 41. bölüm tanıtımında şoför olarak gören izleyiciler, sosyal medyadan yüzlerce yorum paylaştı.

paramparca_neriman_sofor.jpg

 Keriman’ın “Yurtdışı şoförüyüm ben” diyerek, trafik polisleriyle tartıştığı anlar büyük ilgi görürken, Keriman’ın polisleri bile canından bezdirdiği diyalogların yer aldığı tanıtım, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

 Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı ‘Paramparça’nın, 41. Bölümü 16 Kasım Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.