Paramparça... DİZİDE KULLANILAN MÜZİKLER ALBÜM OLDU!

Paramparça... DİZİDE KULLANILAN MÜZİKLER ALBÜM OLDU!

‘Paramparça’ dizisinin şarkıları ‘Paramparça/Bir Uçurum Özlemi Belki Aşk’ adlı albümde toplandı. ‘Su Gibi Gözlerin’ adlı şarkının içinde dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da bir şiir seslendiriyor.

Çok sayıda değerli söz yazarı, besteci ve müzisyenin imzasını taşıyan albümdeki şarkıları ise, yine albümde söz yazarı ve besteci olarak imzaları bulunan Ayşe Önder, Ümit Önder, Murat Başaran (Mayki) ve ünlü sanatçı İntizar seslendiriyor.

ERKAN PETEKKAYA SÜRPRİZİ

İntizar’ın yorumuyla milyonlarca kişi tarafından dinlenen ‘Su Gibi Gözlerin’ adlı şarkının içinde dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da bir şiir seslendiriyor. Şiirin söz yazarı ise, aynı zamanda dizinin birinci sezonunun yönetmeni de olan Cevdet Mercan.

33 ŞARKI YER ALIYOR

‘Paramparça/Bir Uçurum Özlemi Belki Aşk’ albümünde; ‘Paramparça- Su Gibi Gözlerin’, ‘Çocuk’, ‘Aşk Böceği’, ‘Paramparça Gerilim’, Kırarcasına’, ‘Buruk’, ‘Dilara’nın Öfkesi’, Sonbaharın Rengisin’, ‘Çaresiz Aşk’, ‘Kırıldı Buzlar’, ‘Cihan Gerilim Versiyon’, ‘Beyaz’, ‘Hoşçakal Arkadaş’, ‘Kafam Karışık’, ‘Eski Günler’, ‘Çaresiz’, ‘Paramparça Mahpusluk’, ‘Sırça Köşk’, ‘Kıskançlık Krizi’, ‘Sokaktaki Yaşam’, ‘Paramparça Olan Ruh’, ‘Gülseren’, ‘Neymiş’, ‘Ağlama Yeter’, ‘Düşler’, ‘Sıfır Noktası’, ‘Siyah Bahar’, ‘Karamsar Olma’, ‘Gözyaşı’, ‘Kafam Karışık Remix’, ‘Zincir Vurulmuş Üstüme’, ‘Sinsi’ ve ‘Paramparça Jenerik’ adlı dizide yer alan 33 oriinal şarkı yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.