Paramparça... GÜLSEREN BOŞANIYOR!

Paramparça... GÜLSEREN BOŞANIYOR!

Farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin hayatını konu alan `Paramparça` 6 Nisan Pazartesi akşamı 19. bölümüyle Star TV ekranlarında..

BAŞLARI BÜYÜK BELADA

Ozan, babasının doğum günü hediyesi olarak aldığı otomobil ile büyük bir kaza geçirirken aynı saatlerde Gülseren ve Cansu’nun da başı derde giriyor...

GÜLSEREN BOŞANIYOR

Hazal bebekken onları terk eden ve 10 yıl boyunca hiç haber alamadığı kocası Özkan’ın dönüşüyle Gülseren’in hayatı altüst olmuştu. Özkan’ın Almanya’da bir hapishanede olduğunu öğrenen Dilara ve Rahmi Bey’in kefaletini ödeyerek Gülseren’in başına bela olması için getirttikleri Özkan sadece Gülseren’e değil herkesin başına dert açmıştı.

Özkan’dan bir türlü boşanamayan, gördüğü şiddet ve baskı nedeniyle intiharın eşiğine gelen Gülseren bu kez Cihan ve avukatı Yıldırım’ın yardımıyla Özkan’dan boşanıyor. Ancak yine de kurtulamıyor... Çünkü Dilara ateşle oynuyor!

Cihan ve Gülseren’den intikam almak için Özkan’ı şoför olarak işe alan Dilara, Cihan’ın çok sert tepkisiyle karşılaşıyor; Cihan, Gülseren dışında her şeyini kaybetmeyi göze alıyor...

HAZAL’IN TEHLİKELİ OYUNU

Tüm bunlar olup biterken, Cansu’yu günden güne daha çok kıskanan Hazal da boş durmuyor ve herkesin hayatını tehlikeye atacak bir hamle yapıyor.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.