Paramparça... GÜLSEREN İKİ KIZINDAN DA VAZGEÇİYOR

Paramparça... GÜLSEREN İKİ KIZINDAN DA VAZGEÇİYOR

Yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça, 8 Haziran Pazartesi akşamı 28’inci bölümüyle 20.30’da Star TV’de.

TEOMAN'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Hazal'ın ortadan kaybolmasıyla paniğe kapılan Gülseren'in imdadına bugüne kadar kendisine kötülükten başka bir şey yapmayan Rahmi Bey yetişir. Yeni tanıştığı Teoman'ın aşkına inanan Hazal, kimin yanında ve nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Hazal, Rahmi Bey sayesinde, düştüğü tuzağı anlar. Ancak iş işten geçmiştir çünkü artık ortada bir ceset vardır…

GÜLSEREN İKİ KIZINDAN DA VAZGEÇİYOR

Cihan bu cinayeti ya polise ihbar edecek ya da suç ortağı olacaktır… Bu zor kararı alırken Cihan, babası Rahmi Bey ile yıllar sonra ilk kez bu kadar yakınlaşır. Olan biteni öğrenen Gülseren ise kendisini suçlar ve çocuklarının mutluluğu için hem Cansu'dan hem de Hazal'dan vazgeçmeye karar verir.

POLİSLER KAPIDA

Dilara'nın tek derdi ise Cihan'ı kendisine döndürmektir.

Cihan her şeyi yoluna koymak için çırpınırken, yalının kapısına dayanan polisler işlerin daha da karışacağının habercisidir.

DÜNYA BASININDAN

‘PARAMPARÇA’ SETİNE ZİYARET

Türkiye üzerine Ekim ayında hazırlanacak bir çalışma için Türkiye’ye  gelen, Hollywood Reporter, Varety, C21 Media ve World Screen gibi medya kuruluşlarının temsilcileri, önceki gün ‘Paramparça’ dizisinin setini ziyaret etti.

Dünyanın önemli yabancı basın kuruluşlarının muhabirleri, önce, ‘Paramparça’nın çekimlerinin yapıldığı tarihi Edip Efendi Yalısı’nın gezdiler, ardından da dizinin yönetmeni Cevdet Mercan ile başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’la Türkiye dizi sektörü ve ‘Paramparça’nın başarısıyla ilgili söyleşi gerçekleştirdiler.

paramparca_hollywood_ziyaret.jpg

SENARYO BİRİNCİ SIRADA

Erkan Petekkaya, dizilerde öncelikle güçlü senaryonun önemine vurgu yaparken, Nurgül Yeşilçay ‘Paramparça’nın senaryosunun Türkiye’nin önemli sorunlarının altını çizdiğini, çocuk-aile, kadın-erkek ilişkilerine pozitif katkısı olduğunu ifade etti.

 

Medya mensuplarının ‘Paramparça’nın Türkiye ve dünya televizyonlarında neden bu kadar büyük ilgi ile karşılandığı sorusu üzerine yönetmen Cevdet Mercan, dizinin yapımcısı Endemol Shine Türkiye’nin bu projeye büyük araştırmalardan sonra girdiğini, bu başarının tesadüf olmadığını, dizinin çekim kalitesinin standartların çok üzerinde olduğunu ve güçlü bir ekiple çalıştıklarını söyledi.

Mercan’dan, tamamen sinema filmi kalitesindeki 120 dakikalık her bölümün bir haftada çekildiğini öğrenen yabancı medya mensupları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Söyleşinin ardından, yabancı medya mensupları sette kalarak, Ebru Özkan (Dilara) ve Erkan Petekkaya’nın (Cihan) bazı sahnelerinin çekimlerini de izledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.