Paramparça... ÖZKAN, GÜLSEREN`İN EVİNDE

Paramparça... ÖZKAN, GÜLSEREN`İN EVİNDE

Farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin hayatını konu alan `Paramparça` 9 Mart Pazartesi akşamı 15. bölümüyle Star TV ekranlarında..

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a yönetmenliği ise Cevdet Mercan'a ait dizide bu hafta müzik adamı Sinan Akçıl da 'konuk oyuncu' olarak rol alıyor.

BOŞANMAYA ENGEL

Özkan'ı hapisten çıkaran ve onunla yeni bir pazarlık yapan Dilara, amacına ulaşır. Dilara için sırada, Gülseren'in boşanmasını engellemek vardır ve bunun için akıllara durgunluk veren bir plan yapar.

BEN DÖNERSEM SEN GİDERSİN

Sonunda Cansu ile aynı okula gitmeyi başaran Hazal, Cansu ile iyiden iyiye uğraşmaya başlamıştır. Cansu ise kendisinden hiç beklenmeyen bir çıkış yapar ve yalıya geri dönüp Hazal'ı oradan göndermekle tehdit eder.

Ozan'ın 18. doğum günü gelmiştir. Tüm ailenin bir arada olacağı bu geceyi etrafa gövde gösterisi için fırsat olarak değerlendiren Dilara, Ozan'a sürpriz doğum günü organize eder.

ÖZKAN GİZLİCE EVE GİRER

Dilara'dan hayli etkilenen Özkan, Gülseren'in, 'Bundan sonra kimseye eyvallahım yok' sözüyle çileden çıkar. Gülseren'in evde yalnız olduğu bir gece Keriman büyük bir yalanla eve girmeyi başarır.

Gülseren ise başına gelecekleri sezmiş gibi Keriman'a çıkıp gitmesini söyler ancak artık çok geçtir çünkü Özkan da evin içindedir...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.