Paramparça... SEZON FİNALİNDE SOLUKLAR TUTULACAK!

Paramparça... SEZON FİNALİNDE SOLUKLAR TUTULACAK!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, ‘Paramparça’, 20 Haziran Pazartesi akşamı sezon finalinin yapılacağı 71. bölümüyle saat 20.00’de Star TV’de.

Maide Hanım ile Harun’un birlik olup, kendilerine tuzak kurduğuna inanan Dilara, Harun’u terk eder. Maide Hanım’ın arkasından iş çevirdiğini öğrenen Harun bunun hesabını soracaktır!

Her şeyi geride bırakmak isteyen Candan, Ozan’a yurtdışına kaçmayı teklif eder.

BIÇAK HAZAL’IN ELİNDE

Yeliz’in hamilelik baskısından ve Hazal’ın evlenme ısrarcılığından bunalan Özgür, bir kaçış planı ararken kendini daha büyük bir tehlike içinde bulacaktır. Özgür’ün evine yerleşmeye karar veren Hazal, Yeliz’in hamile olduğunu öğrenince kendisini kaybeder. Büyük kavga, hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacak, herkesin kaderini değiştirecektir.

NİKAH DAİRESİNDE ŞOK

Cihan’ın tüm itirazlarına ve engellerine rağmen Cansu, Deniz’den ayrılmaz. Aşıklar, çareyi kaçıp evlenmekte bulur. Ancak nikah salonunda onları bekleyen süpriz bir misafirleri vardır…

Cansu’nun peşine düşen Rahmi Bey, yakın arkadaşı sandığı Çolak Burhan’ın gerçek kimliği ile yüzleşir. Ve Çolak Burhan, elinde ki en büyük kozu kullanır.

Cihan’a kız kardeşinin ölümü ile ilgili yıllardır kendisinden saklanan gerçeği açıklar.

KİM VURULDU

Rahmi Bey, ortaya çıkan bu olayın ağırlığını kaldıramaz. Silah’ı tuttuğu gibi Cihan’ın ofisinin yolunu tutar.

Oğlunu da kaybetmiş, artık yaşamak için hiç bir sebebi kalmamıştır. Rahmi Bey’in elindeki silah patladığında Cihan ve Ayşe’nin yanı sıra Maide Hanım da oradadır.

SEZON FİNALİNDE SOLUKLAR TUTULACAK

Paramparça’ sezona yine çok konuşulacak bir bölümle veda ediyor… Hazal katil mi oluyor? Cihan, Rahmi Bey’in içyüzünü öğrenince ne yapacak? Rahmi Bey kendini mi öldürüyor? Cansu ve Deniz’in aldığı karar nelere yol açacak? Dilara ve Harun için her şey bitti mi? Ozan, Candan ile yurtdışına mı yerleşiyor? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.