Parayı Bulduk... FRAGMAN VE AFİŞ HAZIR, SIRA VİZYONDA!..

Parayı Bulduk... FRAGMAN VE AFİŞ HAZIR, SIRA VİZYONDA!..

Fragmanı ve Afişi sosyal medyada büyük beğeni toplayan "Parayı Bulduk" isimli sinema filminin vizyon tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Taş Filmin üstlendiği ve Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan, Tahsin Taşkın, Metin Keçeci, Mehmet Kurt, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Sami Çelik ve Yavuz Karakaş gibi bir birinden başarılı oyuncuların yer aldığı filmin müziklerini ünlü sanatçı Selçuk Abay ve Tolga Tümözen üstleniyor.

TÜRK SİNEMASI YURT DIŞINA AÇILMALI

Türk Sineması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan İhsan Taş, Türk Sinemasının son yıllarda daha da güçlendiğini ifade ederek "Sinema çok büyük özveri ve fedakârlık isteyen bir iş.

Her yıl yüzlerce film çekiliyor ve maalesef ki bunlardan ancak üçte biri vizyon şansı bulabiliyor. Vizyona girmeyi başarabilen her film alkışı hak ediyor bence. 

Yeni Nuri Bilge Ceylan'ların, Fatih Akın'ların sayısının artması ve Türk Sinemasının yurt dışına açılması için, genç sinemacılara da destek verilmeli ve sinemaya yatırımlar daha çok artmalı diye düşünüyorum" dedi.

Hollywood filmlerinde kullanılan özel efektlerin sıkça işlendiği ve 2017 yılının en iddialı projeleri arasında gösterilen film, 29 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

İŞTE FİLMİN FRAGMAN VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.