Patron...SOSYAL MEDYADA SAHNELENEN TİYATROYU 12 BİN KİŞİ İZLEDİ..

Patron...SOSYAL MEDYADA SAHNELENEN TİYATROYU 12 BİN KİŞİ İZLEDİ..

Sosyal medyadan canlı tiyatro oyunu oynayarak bir ilki başardılar

Cemal Hünal ile Onur Şenay üç sezon kapalı gişe oynadıkları “Patron” adlı tiyatro oyununu hafta sonu üç bölüm halinde Kats Sahne’nin İnstagram hesabından canlı olarak oynayarak bir ilke imza attılar.

Covit-19 salgını nedeniyle “Evde Kal” a destek vermek amacını taşıyan iki sanatçı oyunu güncelleyerek “Patron Covid 19 Güncel” adıyla kendi evlerinden canlı yayında sahnelediler.

Cepten izlenen oyununu izleyen seyirci sayısı üç günde on iki bin kişiyi buldu.

Oyuncu Cemal Hünal ve Onur Şenay evde yaşama destek olmak için Gayrettepe KATS Sahne’de son üç sezondur büyük bir beğeni ile kapalı gişe oynayan fenomen oyun “Patron”u sosyal medya izleyicileri için canlı oynadılar.

Oyunu güncelleyerek bir kereliğine “Patron Covid 19 Güncel” olarak İnstagram’dan otuzar dakikalık üç bölüm halinde canlı oynayan iki sanatçının performanslarını yaklaşık on iki bin kişi izledi.

İlk kez sosyal medyadan canlı olarak tiyatro oyununu kendi evlerinden sahneleyen ikili “Bu zor günlerde ve sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde evde kalanlara tiyatro ile biraz moral vermek istedik.

Ancak şunu da itiraf edelim ki, gerçekten çok çalıştık kolay olmadı. Sosyal medyada kendi evlerimizden birbirimizi görmeden tiyatro sahnelemek çok zor bir işmiş.

Biz oyunu bu şekle getirmek için epey bir çaba sarf ettik, uzun provalar yaparak başardık.

Tiyatro salonu dışında on iki bin kişiye yakın bir izleyici ile oynanan bu oyun tiyatro dünyası içinde sanırız bir ilk oldu.

Bizi üç gün boyunca her gece izleyen ve bunu başarmamızı sağlayan on iki bine yakın tiyatrosevere çok teşekkür ederiz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.