Payitaht Abdülhamid... İSVEÇ DEVLET KANALI (STV) SETTE!

Payitaht Abdülhamid... İSVEÇ DEVLET KANALI (STV) SETTE!

Geçtiğimiz hafta 3. sezonu ile TRT1 ekranlarından seyircisini selamlayan ES Film’in beğenilen başarılı dönem dizisi Payitaht Abdülhamid ekibi, geçtiğimiz gün İsveç Devlet Kanalına (STV) kapılarını açtı.

Ülkelerinde her hafta yayınlanan “Korrespondenterna” programıyla dünyayı dolaşan ve farklı konularıyla STV kanalı için röportajlar yapan Tomas Thorén, Kasım’da yayınlanacak ‘Osmanlı Dönemine Ait Dizilerin Dünyadaki Popüleritesi’ dosyası için Payitaht Abdülhamid dizisinin İzmit Seka Film Platolarına geldi.

Dizinin yönetmeni Emre Konuk, başrol oyuncusu Bülent İnal, Selen Öztürk, Bahadır Yenişehirlioğlu ve dizinin uygulayıcı yapımcısı Selda Günsay ile röportajlar gerçekleştiren Tomas Thorén; dizinin yapım aşamasından, oyuncuların oynadıkları karakterlerine kadar kendi ülkelerinde de ilgi çeken Payitaht Abdülhamid’e dair sorularla dolu bir çekim gününe imza attı.  

Hünkarın karşısında nasıl durulur?

Dizinin sevilen başarılı başrol oyuncusu Bülent İnal ile gerçekleştirdiği röportajda dizinin ülkemizde ve dünyada başarılı olmasının yanında Abdülhamid karakterine dair sorular soran STV muhabiri Tomas Thorén;

İnal’a  ‘Bir Hünkarın karşısında nasıl durulur?’ sorusunu sordu.

Dizinin bu kadar beğenilmesinin kendisini ve tüm ekibi mutlu ettiğini belirten Bülent İnal, muhabirin sorduğu soruya; ‘Ellerini önünde tutarak durmak gerek.

Aslında o dönemler bir Padişah’ın karşısına çıkmak ve bu yakın durmak bile imkansızmış’ cevabını verdi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.