Payitaht Abdülhamid... ÖLÜMCÜL PLAN!

Payitaht Abdülhamid... ÖLÜMCÜL PLAN!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 24 Mayıs Cuma akşamı 87. bölümüyle ekranlara geliyor.

Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Abdülhamid, Vembery’nin hainliğini ortaya çıkarmaya karar veriyor.

Payitaht Abdülhamid’in 87. bölümünde neler olacak?

Abdülhamid etrafındaki hainlerin maskesini bir bir indirmektedir. Vembery kurtuluş ümidi olmaksızın zindana atılır.

Rothschild meydana sürdüğü tüm adamlarını kaybedince son çare olarak Sabahattin’i görür. Sabahattin büyük bir ihtilal hazırlığındadır.

Önündeki tek engel Abdülhamid’e itaatkar su götürmez hassa ordusudur. Rothschild bu engeli aşacaktır ve askerler aralarına giren nifak yüzünden ayaklanacaklardır.

Şivenaz Müslüman olma yolunda ilerlerken, Bidar ona yardımcı olur. Seniha ise Şivenaz’a hiç güvenmemekte, üstelik son günlerde başına ard arda gelen tuhaf olaylardan dolayı Şivenaz ve ayindeki adamlarından şüphe etmektedir.

Seniha Şivenaz’dan kurtulmaları gerektiğini savunacak ve kendini bir anda Şivenaz’ın başına gelecek büyük felaketin suçlusu olarak bulacaktır.

Halil Halid ise Söğütlü ve Asaf’ı Jorris’ten kurtarmaya çalışırken diğer adamlarını da kaybeder. Jorris Halil Halid’in adamlarını büyük bir ikilemde bırakır.

Ya canlarını feda ettikleri devlete, Halil Halid’e ihanet edecekler, ya da Jorris’in tehdidine boyun eğip masum çocukların hayatlarını kurtaracaklardır. 

Çocukları kurtarmak uğruna Halil Halid feda edilecek mi? Şivenaz ölecek ve Seniha mahkum mu edilecek?

Abdülhamid Rothschild’in tertibiyle kendi askerleri tarafından mı vurulacak?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.