Payitaht Abdülhamid...REVAL MASASI!

Payitaht Abdülhamid...REVAL MASASI!

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in, bu hafta yayınlanacak olan 60. bölümü 9 Kasım Cuma akşamı TRT1 ekranlarında olacak.

Reval masasında Osmanlı’yı bölüşmek üzerine pazarlıklar sürerken, Abdülhamid bu masayı dağıtmanın yollarını arar.

Fuat ise Abdülhamid’in yeni hamlesini İngilizlere sızdırmak için Heyeti Mahsusa’ya girmeyi hedefler. Böylece yapılan planlardan haberi olacaktır.

Abdülhamid dahiyane bir strateji geliştirir ve Halil Halid’i vazifelendirip Rusya’ya gönderir… Eğer planı işe yararsa Rus-İngiliz işbirliğini bozulacaktır.  Ancak Fuat planı öğrenip sızdırır.

Bidar Sultan, Seniha ile vakfa giderken, kaçırıldığı kulübede yatağa mahkum olduğu söylenen yaşlı adamı yolda yürürken görür…

Muhafızlara adamı yakalatır ve saraya getirtir. Adam Şivenaz’ı ele verirse, Bidar her şeyi öğrenecektir… Bidar, rüyalarında gördüklerinin gerçek olduğunu ve Şivenaz’ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?

Naime ve Abdülkadir, ticaret anlaşmasına imza atıp içine çekildikleri büyük tuzağa düşecek mi?

Halil Halid, ilk kez kendisine kurulan kumpas karşısında çaresiz mi kalacak? Abdülhamid, yaptığı plan deşifre olunca, Reval masasında Osmanlı’yı parçalamalarına nasıl engel olacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.