Pentagram... 30.YILA ÖZEL ALBÜM..!

Pentagram... 30.YILA ÖZEL ALBÜM..!

Pentagram, 30. yılına sevilen şarkılarını yeniden yorumladığı“Akustik”albümüyle giriyor. Albümden ilk şarkı "Sonsuz"da üç vokal ilk kez birarada...

Pentagram’ın 30. yıla özel “Akustik” albümünden ilk şarkı yayında...

Pentagram, 30. yılına sevilen şarkılarını yeniden yorumladığı“Akustik”albümüyle giriyor.

Heavy Metal müziğin köklü temsilcilerinden Pentagram, Sony Music etiketiyle 3 Mart’ta yayımlanacak “Akustik” albümüyle sürpriz konukların da yeraldığı arşivlik bir çalışma sunuyor.

Bugün yayımlanan “Sonsuz” şarkısı, 3 Mart'ta çıkacak albüme dair ipuçları da veriyor.

Pentagram’ın 30 yıllık tarihinde iz bırakan sesler Murat İlkan,  Ogün Şanlısoy ve Gökalp Ergen ilk defa “Sonsuz” şarkısında biraraya geldi. Üç vokalin birlikte yorumladığı parçaya davulda Cenk Ünnü, bas gitarda Tarkan Gözübüyük, gitarlarda Hakan Utangaç, Metin Türkcan ve yine Pentagram dinleyicisi için özel bir isim, Demir Demirkan eşlik ediyor.

1987’den bugüne yaptıkları albüm ve konserlerdeki yüksek voltaj elektrikle tanınan Pentagram, her yaştan müzik tutkununu bu kez yeni ve farklı bir serüvene davet ediyor.

Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde “Sonsuz” şarkısı için çekilen klip, yakında grubun ve vokanalında ve tüm müzik kanallarında izleyiciyle buluşacak. “Sonsuz”la yapılan açılış, 3 Mart’ta albüm yayını ve bir dizi akustik konserle devam edecek.

AKUSTİK KONSERLER SERİSİ BAŞLIYOR

Pentagram, albümle birlikte akustik konser serisine başlıyor. Efsane kadro ilk kez 17 Mart’ta İzmir Arena’da Pentagram dinleyicisiyle biraraya gelecek. Ardından 22 Mart’ta rotayı Ankara’ya çevirip Jolly Joker Ankara’da konser verecek olan Pentagram, 25 Mart’ta İstanbul Volkswagen Arena, 29 Mart’ta Eskişehir 222 Park ve 31 Mart’ta Bursa Suare’de dinleyicilerle buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.