Pera Müzikali...İLK BULUŞMA 3 KASIM'DA!

Pera Müzikali...İLK BULUŞMA 3 KASIM'DA!

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve başrollerini Cüneyt Arkın, Gönül Yazar, Kayhan Yıldızoğlu, Melike Demirağ, Melihat Gülses, Sevcan Orhan, Barış Taşkın gibi isimlerle paylaştığı “Pera Müzikali”nin prömiyeri, 3 Kasım Pazar günü...

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve başrollerini Cüneyt Arkın, Gönül Yazar, Kayhan Yıldızoğlu, Melike DemirağMelihat Gülses, Sevcan Orhan, Barış Taşkın gibi isimlerle paylaştığı Pera Müzikali”nin prömiyeri, 3 Kasım Pazar günü TİM Show Center’da gerçekleşiyor.

Oyunda; Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Arkın, babasıyla birlikte rol alırken, Levent Kırca ile Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca da sahne alacak.

Müzikalin zengin kadrosunda; Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer, Nejat Uygur gibi ünlü isimlerle birlikte Kıvanç Tiner, Yaşar Ayvacı, Seran BilgiEmre Özmen gibi sanatçılar ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunları Sude AlbayrakCengiz Gezgin ve Sonat Tokuç da “Pera Müzikali”nde seyirci karşısına çıkacak.  

İŞTE MÜZİKALİN BASIN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER;


Melihat GülsesMelike DemirağAyben ErmanSevcan OrhanYener Çevik ve Pelin Alptekin’in konuk ses sanatçıları olarak yer alacağı müzikalde; Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli güreşçi Okay Köksal ise bir Türk güreşçisi rolünde seyirci karşısına çıkıyor.

1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyan müzikal, Barış Dinçel imzalı görkemli dekoru ve rengarenk kostümleriyle seyircilerini nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

pera-muzikali_kalabalik.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.