Pınar Altuğ Atacan... ROL ARKADAŞLARINA TAM DESTEK!

Pınar Altuğ Atacan... ROL ARKADAŞLARINA TAM DESTEK!

Başarılı oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı Ray Cooney’nin yazdığı Bora Severcan’ın yönettiği İkinin Biri isimli tiyatro oyunu prömiyerini İzmir’de yaptı.

Folkart Özel Gösterimi ile ilk kez sahnelenen İkinin Biri isimli tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı. Merakla beklenen oyun, İzmir Bostanlı Suat Taşer Salonunda izdihama neden oldu.

Başrollerini Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in paylaştığı “İkinin Biri” oyunu  perdelerini İzmir’de açtı.

Folkart Özel Gösterimi ile ilk kez tiyatroseverlerle buluşan oyun izleyicilerin beğenisini topladı. Kahkahaların eksik olmadığı salonda, oyuncular alkış yağmuruna tutuldu.

ikininbiri_genel1.jpg

Aylardır hummalı bir çalışma içerisinde olan” İkinin Biri”  ekibini  prömiyerde oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı. Pınar Altuğ Atacan,Yağmur Atacan, Baran Erdoğan, Ferdi Akarnur ve  Melek Şahin’in gibi ünlü isimlerin yanı sıra;  İzmir Devlet Tiyatrosu  Müdürü Levent Ulukut, Devlet Tiyatroları Oyuncusu Fatih Tokgöz, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesur Sancak,  Folkart Academy öğrenci ve eğitmenleri de oyunu izleyenler arasındaydı.

Kadrosunda; Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Esra Sönmezer, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz, Rabia Armağan, Zuhal Yalçın’ın yer aldığı oyunun yönetmenliğini Bora Severcan üstleniyor.

Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlar’ın dev kadrolu oyunu, bakan yardımcısının eşiyle birlikte  kaldığı otelde bakanlıktaki sekreter ile yaptığı aşk kaçamağına;  özel kalem müdürü, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin dahil olmasıyla yaşanan karmaşayı komik bir dille anlatıyor.

Tamer Karadağlı ve Zeyno Gönenç’in 10 yıl aradan sonra yeniden tiyatro sahnesine döndüğü  İkinin Biri, İzmir’deki gösterimlerinin ardından çeşitli illerde gösterime devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.