Pınar Eliçe... "AYŞE ÖZYILMAZEL DIŞ KAPININ DIŞ MANDALIDIR"!
Kanaltürk'de Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programına konuk olan Pınar Eliçe birçok ünlü isim için değerlendirmelerde bulundu.
Kanaltürk'de Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programına konuk olan Türk Müziğinin güzel sesi Pınar Eliçe, Seda Sayan'dan, Erol Köse'ye, Ayşe Özyılmazel'den Ali Taran'a kadar birçok ünlü isim için değerlendirmelerde bulundu.
SEDA KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAZ
Program sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in Lerzan Mutlu'nun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir tv programında "Seda Sayan benim ekmeğimle oynadı" söyleminin hatırlatılması üzerine Pınar Eliçe "Seda Sayan kimsenin ekmeğiyle oynamaz" diye cevap verdi ve şunları söyledi.
"Birilerinin Seda Sayan'a dil uzatabilmesi için daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor. Seda benim yakın arkadaşımdır. Yüreği oldukça temiz biridir. Onun adı geçen kişinin ekmeğiyle oynadığına asla inanmam, çünkü Seda asla birinin ekmeğiyle oynamaz. Kaldı ki eğer böyle bir durum varsa adı geçen kişinin mutlaka yaptığı bir şeyler vardır, fitili o ateşlendirmiştir."
EROL KÖSE SANAT DÜNYASININ KARA KURUTUSUDUR?
Twitter'da Erol Köse'nin Hülya Avşar ile polemiğinin sorulması üzerin Pınar Eliçe "Erol Köse sanat dünyasının kara kutusudur" diye yanıt verdi. Erol Köse ile ilgili bu yorumunun ardından twitter da Pınar Eliçe'ye yanıt veren Erol Köse "Yıllar önce Maksim Gazinosunda Pınar Eliçe ile çalıştık. Elimde onunla ilgilide dosya var ama yaktım" diyerek esprili bir yanıt verdi.
Pınar Eliçe bu twitin üzerine "evet Erol Köse ile geçmişte böyle bir çalışmamız oldu sonrasında bir türlü bir araya gelip birlikte bir şeylere imza atamadık ama bundan sonra inşallah ortak bir şeyler yapabiliriz" diye cevap verdi?
AYŞE ÖZYILMAZEL "DIŞ KAPININ DIŞ MANDALIDIR"
Programın sonuna doğru Ali Taran'ın ayrılığı eşinin ayrılık aşamasında ve sonrasında yaşadıklarının anlatıldığı röportajın okunmasının üzerine bir değerlendirme yapan Pınar Eliçe "Hiçbir kadın hiçbir erkeği bu haliyle asla ortada bırakmaz. Bu ayrılık ve ardından yaptığı evlilik Ali Taran gibi birine hiç yakışmadı.
Bu tür olaylarda ben aşka asla inanmam, aşk vefasızlık demek değildir. Bu ayrılığın ardından yapılan bu evlilikte ise Ali Taran kadar Ayşe Özyılmazel'de suçludur. Çünkü bu evlilik noktasına kadar Ayşe Özyılmazel dış kapının dışmandalı pozisyonundadır. Keşke ne bu ayrılık olsaydı, nede bu evlilik" dedi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.