POLAT ALEMDAR İLE ÇAKIRBEYLİ' BİR ARAYA GELİYOR MU?

POLAT ALEMDAR İLE ÇAKIRBEYLİ' BİR ARAYA GELİYOR MU?

ATV’de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisini yazan ve çekenler, 'Polat Alemdar' rolüyle tanınan Necati Şaşmaz'ın, 'EDHO'nun oyuncu kadrosuna katılacağı" haberlerine açıklık getirdi.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Necati Şaşmaz, 'EDHO'da mı?" başlıklı yazısı şöyle:
"Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı 'Polat Alemdar' rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz’ın, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (EDHO) dizisiyle ekranlara döneceğine dair haberler var.

Bu haberin doğru olup olmadığından önce Necati Şaşmaz’ın niye başka bir diziyle değil de ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la gündeme geldiğine açıklık getireyim.

Birincisi; ‘EDHO’, ‘Kurtlar Vadisi’ ekibinin çektiği bir dizi. İkincisi; ‘EDHO’ başladığında yapımcısı ve senaristi olan Raci Şaşmaz’la Necati Şaşmaz, kavgalıydı, ama zamanla abi-kardeş barıştı. Üçüncüsü, konu ve tarz olarak iki dizinin benzer yönleri çok.

Necati Şaşmaz’ı ‘Kurtlar Vadisi’ ekibinin yazıp, çektiği ‘EDHO’da görmek isteyen Polat Alemdar, fanlarının sosyal medyada dile getirdiği ‘dilek ve temenniler’ kısa sürede mutasyona uğradı.

Birçok haber sitesi, ‘Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı EDHO’ya katılıyor mu?’ diye haber yapınca merak edip, sordum ATV’de yayınlanan diziyi yazan ve çekenlere.

Aldığım bilgi özetle şu: Fanların istediği bir şey bu. ‘Polat Alemdar’ın ‘EDHO’ya katılmasını istiyorlar. Sosyal medya kaynaklı bu haberlerin bizimle ilgisi yok ve doğru da değil. Şimdilik böyle bir konu da gündemde değil."

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum